Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Για τον θανάσιμο τραυματισμό του 10χρονου στη Μύκονο

Posted by KINIMA DEN PLIRONO EU Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014
Δύο πραγματογνώμονες, που ορίστηκαν από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ειδικότητας ναυπηγού και πλοιάρχου, πρόκειται να αποφανθούν για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 10χρονου στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό,...
ο 10χρονος που επέβαινε σε φουσκωτό παιχνίδι σε σχήμα καναπέ που έσερνε ταχύπλοο σκάφος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο νερό.

Ο χειριστής του σκάφους, στην προσπάθειά του να εντοπίσει το παιδί το χτύπησε με την προπέλα και το τραυμάτισε θανάσιμα.

Η σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στη Σύρο για νεκροψία νεκροτομή και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα. Επίσης, το σκάφος με στοιχεία «ΤΟΥΙΤΙ» Τ.Μ. 338 που ενεπλάκη στο θανατηφόρο συμβάν, κατασχέθηκε και φυλάσσεται.

Την Τρίτη με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου, αφέθηκαν ελεύθερα τα δύο άτομα της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών, ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής του ταχύπλοου.

Ο εισαγγελέας έκρινε ότι οι δύο συλληφθέντες δεν χρειάζεται να μεταφερθούν στη Σύρο και ζήτησε από τη λιμενική αρχή Μυκόνου να συνεχισθεί η προανάκριση για την υπόθεση και μόλις ολοκληρωθεί θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.


tvxs
  • Blog Archive