Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

50 μέρες κόλαση στη Γάζα !!!

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2014
Θρήνος για την απώλεια του μικρού αδελφού

Στους 2.136 έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων από την έναρξη των ισραηλινών επιδρομών που έχουν μετατρέψει σε κόλαση τη Γάζα εδώ και 50 μέρες...
 
Τη Τρίτη, 2 ακόμη Παλαιστίνιοι βρήκαν τον θάνατο από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του στρατού, η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε 15 επιδρομές τα μεσάνυχτα, ενώ ρουκέτες ερρίφθηκαν νωρίτερα προς το ισραηλινό έδαφος.

Μία από τις ρουκέτες καταστράφηκε από συστοιχία του συστήματος αναχαίτισης Σιδηρούς Θόλος στην περιοχή του Τελ Αβίβ.

Ανάμεσα στους στόχους που καταστράφηκαν από την ισραηλινή αεροπορία είναι... δύο κτίρια, 16 και 14 ορόφων αντίστοιχα, στην πόλη της Γάζας. Οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, το στρατιωτικό σκέλος τη Χαμάς, δήλωσαν σε ανακοίνωσή τους ότι εκτόξευσαν μία «ρουκέτα προς τη Χάιφα», στο βόρειο Ισραήλ και «τέσσερις στην περιοχή του Τελ Αβίβ» σε αντίποινα για τους βομβαρδισμούς των δύο κτιρίων στη Γάζα.


Ρουκέτες από τον Λίβανο

Εξάλλου δύο ρουκέτες που ερρίφθησαν από το έδαφος του Λιβάνου έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας στο βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του στρατού.

Ο ισραηλινός στρατός απάντησε με πυρά πυροβολικού προς την περιοχή του Λιβάνου από όπου εκτοξεύτηκαν οι ρουκέτες, οι οποίες δεν προκάλεσαν θύματα ή ζημιές, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας του Λιβάνου επιβεβαίωσε τη ρίψη μιας ρουκέτας. 

Είναι η τρίτη συνεχής μέρα κατά την οποία το Ισραήλ αποτελεί στόχο ρουκετών που εκτοξεύονται από τον Λίβανο ή τη Συρία.

                                                                                           
               thepressproject.gr
  • Blog Archive