Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2014


Δυνατό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση από τους πολίτες της Πρέβεζας για το Νοσοκομείο


Το άκουσμα της έλλειψης εφημερεύοντα χειρούργου ένωσε τους πολίτες στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, το απόγευμα της Τρίτης στην Πρέβεζα...
Η διαμαρτυρία για την έλλειψη χειρούργου, που λύθηκε, μετατράπηκε σε συγκέντρωση γενικής διαμαρτυρίας.Ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 19:30 στο προαύλιο του Νοσοκομείου Πρέβεζας, τόσο από την συμμετοχή πολιτών όσο και εργαζόμενων σε αυτό.

Η προγραμματισμένη αυτή συγκέντρωση, είχε εξαγγελθεί, μετά την πληροφόρηση ότι για τις επόμενες μέρες του Αυγούστου δεν θα υπάρχει εφημερεύων χειρούργος στο Νοσοκομείου για να ακολουθήσει νωρίς το απόγευμα σήμερα ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου στην οποία τονίστηκε ότι το πρόβλημα λύθηκε.

Έτσι οι εφημερίες θα καλυφθούν από γιατρούς που θα μεταφερθούν από το νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Πάντως η συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου των Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο ήταν ικανοποιητική, γεγονός που μαρτυρά ότι πλέον έχει περάσει και στους πολίτες η ανάγκη μιας καλύτερης μοίρας για το μέλλον του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.


Αυτό φώναξαν σήμερα οι δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν στο χώρο δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και την προαναγγελία ακόμα δυναμικότερων κινητοποιήσεων προκειμένου να διασφαλιστεί το πολυτιμότερο αγαθό, αυτό της υγείας.


Ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στα προβλήματα που παρουσιάζει το νοσηλευτικό ίδρυμα ενώ χαρακτήρισε ως «μπάλωμα» την κάλυψη των εφημεριών τονίζοντας ότι η λύση που βρέθηκε προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες της χειρουργικής είναι προσωρινές και όχι μόνιμες…
  • Blog Archive