Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Βρήκαν τους δολοφόνους των δύο φίλων στη Μάνη - Τους σκότωσαν για 800 ευρώ (υpd)

Ενας 19χρονος ημεδαπός ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος των δύο φίλων στη Μάνη ενώ καταζητείται ακόμη ένας επίσης 19 ετών.

Ο δράστης φέρεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, να πυροβόλησε τα θύματα με κυνηγετική καραμπίνα που ανήκε στην μητέρα του.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια φίλου που παραδόθηκε, μετέφερε με...

φορτηγάκι τα άψυχα κορμιά στο φαράγγι και τα πέταξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κίνητρο της διπλής δολοφονίας, όπως όλα δείχνουν, ήταν η διακίνηση αναβολικών ουσιών. Ο 19χρονος δράστης του φονικού γυμναζόταν στο γυμναστήριο που διατηρούσε ένα από τα θύματά του στην πόλη της Καλαμάτας. Είχε παραγγείλει μια παρτίδα αναβολικών από τον 26χρονο αλλά δεν την πήρε ποτέ. Αυτό ήταν η αφορμή για συνεχείς διαπληκτισμούς οι οποίοι τελικά κατέληξαν στη διπλή δολοφονία για... 800 ευρώ, όσο κόστιζαν τα αναβολικά.
Οι δράστες περίμεναν τα θύματά τους σε συγκεκριμένο σημείο όπου και τους επιτέθηκαν και τους σκότωσαν. Στη συνέχεια τους μετέφεραν στον γκρεμό όπου και βρέθηκαν από την ΕΜΑΚ. Βεβαίως, το σενάριο της διπλής δολοφονίας για οικονομικές διαφορές εξετάζεται και ακόμη δεν έχουν αποκλειστεί κι άλλα μυστικά που κρύβονται στην υπόθεση.


Βρήκαν τους δολοφόνους των δύο φίλων στη Μάνη - Τους σκότωσαν για 800 ευρώ (υpd)

Τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων έδωσαν απαντήσεις κάτι που οδήγησε στον εντοπισμό των βασικών υπόπτων, ενώ, οι κλήσεις που έκαναν οι δύο νεαροί προτού δολοφονηθούν παραμένουν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα η μοτοσυκλέτα των δύο νεαρών, με την οποία εξαφανίστηκαν, πεταμένη μέσα σε ρέμα σε θαμνώδη περιοχή στο δρόμο προς την Καλαμάτα.
Για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ από το πρωί είχαν προσαχθεί και ανακρίθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, επτά άτομα.


Βρήκαν τους δολοφόνους των δύο φίλων στη Μάνη - Τους σκότωσαν για 800 ευρώ (υpd)
Το χρονικό
Οι δύο νεαροί που αγνοούνταν στη Μάνη εντοπίστηκαν νεκροί αργά το βράδυ της Τρίτης. Κάποιοι τους δολοφόνησαν και τους πέταξαν σε γκρεμό, στην περιοχή μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης!
Οι νεαροί φαίνεται ότι ξυλοκοπήθηκαν και βασανίστηκαν και στη συνέχεια πυρβολήθηκαν πολλές φορές στο σώμα και το κεφάλι. Πρόκειται για τον 25χρονο Κωνσταντίνο Σγούρο και τον 26χρονο Γιάννη Κομμάτη.


Βρήκαν τους δολοφόνους των δύο φίλων στη Μάνη - Τους σκότωσαν για 800 ευρώ (υpd)

Oι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη δύσβατο μέρος όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.
Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.


Βρήκαν τους δολοφόνους των δύο φίλων στη Μάνη - Τους σκότωσαν για 800 ευρώ (υpd)

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκαν ότι οι δολοφόνοι ήταν γνωστοί των νεαρών και τους είχαν στήσει καρτέρι. Εξέταζαν την περίπτωση οι δολοφονίες να σχετίζονται είτε με κυκλώματα ναρκωτικών, είτε με υπόθεση παράνομης εισαγωγής συμπληρωμάτων διατροφής και αναβολικών, κάτι που φαίνεται να είναι και η αιτία του στυγερού εγκλήματος.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμή στοιχεία δύο νέοι, 25 και 26 ετών, είχαν ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με μηχανή από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα και, έκτοτε, δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Συγγενείς τους δήλωσαν την εξαφάνιση και αμέσως άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό τους, η οποία είχε τραγική κατάληξη.
Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα βρίσκονταν νωρίτερα σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, ενώ η τελευταία επικοινωνία που είχαν με οικείους τους ήταν μεταξύ 12:30 και 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης.
Τα δυο νέα παιδιά είχαν μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ. Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος είχε βγει 2ος στην κατηγορία των Juniors στο Κύπελλο «Μr. Οδύσσεια» 2011 της WABBA-ΠΕΣΔ και εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής. Ο Γιάννης Κομμάτης, σύμφωνα με το protothema.gr, ήταν Επαγγελματίας Οπλίτης με το βαθμό του δεκανέα και βρισκόταν σε άδεια. Ο Κομμάτης υπηρετούσε σε ευαίσθητη μονάδα σε νησί, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 25 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι χθες (19.8.2014) το απόγευμα, βρέθηκαν νεκροί, σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στον Κάμπο του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.
Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.
Σημειώνεται ότι για τα δύο νεαρά άτομα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους χθες το μεσημέρι, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


  • Blog Archive