Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Τα 200ρια πέφτουν σαν το χαλάζι. Όλα για τους μεγαλοεργολάβους!

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2014
Δεκάδες τηλεφωνήματα και mail δεχόμαστε καθημερινά στο Κίνημα Δεν Πληρώνω με πολίτες που ζητούν συμβουλές για τα πρόστιμα των 200 ευρώ που τους στέλνει η αστυνομία με τον νόμο Βορίδη....
 
Παρακάτω διαβάστε ένα μέηλ που λάβαμε μόλις τώρα: 
 
Προς το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
 
www.kinimadenplirono.eu
epitropes2010@gmail.com
ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ 8 - ΠΑΤΗΣΙΑ
            211 0192839
 
Καλημέρα σας,
 
Χθές έλαβα έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο εντός 5 ημερών καλούμαι να προσέλθω στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου για να παραλάβω την πράξη βεβαίωσης παράβασης, για παράβαση που όπως αναφέρει το έγγραφο έγινε στις 17/7/2012. Παράβαση η οποία επιφέρει ...πρόστιμο 200 ευρώ (βεβαιώθηκε απο αστυνομικό όργανο του Τ.Τ. Αττικής Οδού)
Δεν μου πήγε ο νους σε ποια παράβαση αναφέρεται ο  "ποιητής" , κάνοντας λοιπόν μια μικρή αναζήτηση για πιθανώς παρόμοια περίπτωση, διάβασα τα παρακάτω λινκ  
 
 
Σύμφωνα με το οποίο πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει αυτοπρόσωπη παρουσία του αστυνομικού για την βεβαίωση της παράβασης (για μη καταβολή τέλους διοδίου).
Επισυνάπτεται έγγραφο pdf με το άρθρο 29 και 104 που αναιρεί τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα σας. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με άμεσα σχετικά με το πως θα πρέπει να ενεργήσω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων


Φ.Σ.


Αγαπητέ φίλε, παρακαλούμε ενημερωθείτε από τα παρακάτω λινκ. Οι μεγαλοεργολάβοι έχουν από καιρό αλλάξει το νόμο με την τροπολογία του τσεκουράτου Βορίδη.


ΔΕΙΤΕ: ΔΙΟΔΙΑ: Ο ΝΟΜΟΣ ΒΟΡΙΔΗ- ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΒΟΡΙΔΗ- ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ
  • Blog Archive