Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

30,000 ευρω για το δολοφόνο της Μάγκυ

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2014
Tο πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ που επέβαλε όπως ορίζει η νομοθεσία το Υπολιμεναρχείο Καρύστου στον Κωνσταντίνο Λιάπη, επειδή στις 17 Ιουλίου κακοποίησε θανἀσιμα μια σκυλίτσα έξω από το κατάστημα του στα Νέα Στύρα, επιβεβαίωσε με απόφαση της...η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Θυμίζουμε ότι ο δράστης κοπάνισε το ζώο με μια καρέκλα με αποτέλεσμα στην κουταβίτσα να γίνει ευθανασία καθώς η κατάσταση της υγείας της ήταν μη ανατρέψιμη.

 
Το έγκλημα αυτό έγινε ευρέως γνωστό στο πανελλήνιο – αφού ασχολήθηκαν με την υπόθεση πολλά καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. – και μετά από πιέσεις, αφού είχε προηγηθεί και μια διαμαρτυρία έξω από την ταβέρνα του δράστη, η αρμόδια λιμενική αρχή επέβαλε το διοικητικό πρόστιμο στις 11 Αυγούστου 2014.

Όμως ο δολοφόνος του ζώου κατέθεσε ένσταση, αλλά στις 5 Σεπτεμβρίου το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την επικύρωση του προστίμου, που ο δράστης καλείται να πληρώσει.

Μάλιστα το έγγραφο αυτής της απόφασης για την επικύρωση του διοικητικού προστίμου  δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στο diavgeia.gov.gr

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που το Λιμενικό Σώμα επιβάλει διοικητικό πρόστιμο για κακοποίηση ζώου και μάλιστα επιβάλλει και το μεγαλύτερο πρόστιμο.    




Πηγή




 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Ν. Εύβοια: Δολοφόνησε με ξύλινη καρέκλα ένα κουτάβι 3.5 μηνών

 

 

Μεγάλη διαμαρτυρία για τη δολοφονία της σκυλίτσας Μαγκυ, στην Εύβοια- Παρόν το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- φωτο- ρεπορτάζ

 

 

Στύρα Εύβοιας: Προκαλούν οι δίποδοι τραμπούκοι κολλητοί του ταβερνιάρη που δολοφόνησε τη σκυλίτσα Μάγκυ (φωτο)

 

 

Ο Οικογενειάρχης που σκότωνε κουτάβια για να βρει την θαλπωρή στο βασίλειο των Κτηνών

 

 
https://www.facebook.com/groups/animals.at.kinimadenplirono.eu/
  ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

 

  • Blog Archive