Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Χειροπέδες σε διευθυντή δημόσιου νοσοκομείου για ''φακελάκι''

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2014
Ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 59χρονου ιατρού, Διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης, για δωροληψία υπαλλήλου και ψευδή βεβαίωση, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, .....σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ιατρός απαίτησε από 20χρονο ημεδαπό την καταβολή του χρηματικού ποσού των χιλίων ευρώ, για την πραγματοποίηση εγχείρησης στο παραπάνω Νοσοκομείο.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, χθες το πρωί, στο γραφείο του ιατρού στο Νοσοκομείο, ο 20χρονος του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του ιατρού, κατά την σύλληψη του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.
 
 
  • Blog Archive