Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί πληρώνουμε τα πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας, τα διόδια και τους φόρους;
Οι κάτοικοι της μπανανίας που λέγεται Ελλάδα έχουν ένα θλιβερό προνόμιο: Είναι οι μόνοι στο κόσμο που πληρώνουν και πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας και παράλογα διόδια και τέλη στα καύσιμα και ληστρικούς φόρους.
Επίσης ακόμα και μέσα στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων πληρώνουμε φόρους  για την συντήρηση του οδικού δικτύου.
Άραγε πιάνουν τόπο τα λεφτά που πληρώνουμε;

 
Οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι:

Τι λένε τα στατιστικά
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ): Κατά το μήνα Ιούνιο του έτους 2014, τα Οδικά Τροχαία Ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν το θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, αυξήθηκαν κατά 4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013 (1.125 τον Ιούνιο του 2014 έναντι 1.082 τον Ιούνιο του 2013).
Από τα παθόντα πρόσωπα των οδικών τροχαίων ατυχημάτων, κατεγράφησαν 67 νεκροί102 βαριά τραυματίες και 1.284 ελαφρά τραυματίες. Τον Ιούνιο του 2013 ήταν 77 νεκροί, 132 βαριά τραυματίες και 1.211 ελαφρά τραυματίες.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έχει από χρόνια προειδοποιήσει ότι η παραχώρηση των εθνικών μας δρόμων στους ιδιώτες εκτός από αντισυνταγματική κάνει την ασυδοσία των μεγαλοεργολάβων με τα πυκνά και  ληστρικά διόδια να είναι αιτία πολλών θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων με την αναγκαστική χρήση των δολοφονικών παραδρόμων.
Χιλιάδες φορτηγά και ΙΧ στιβάζονται στους κακοσυντηρημένους και επικίνδυνους παραδρόμους, προκειμένουν να αποφύγουν τα διόδια, με δραματικά , πολλές φορές, αποτελέσματα.

Δείτε το παρακάτω διαφωτιστικό και προφητικό βίντεο που είχε γυρίσει στον παράδρομο του θανάτου ο γνωστός Ιαβέρης με τον πρόεδρο του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλη Παπαδόπουλο. Επίσης διαβάστε τι γράφαμε τότεΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 
Κατάργηση όλων των ληστρικών διοδίων
Σύγχρονοι και ασφαλείς δρόμοι παντού

Όχι στο φόρο αίματος ενός ολόκληρου λαού, στο βωμό των κερδών μιάς χούφτας μεγαλοεργολάβων!


Καυτατζόγλου 8,     1ος όροφος

Πατήσια, 111 44, Αθήνα

 e-mail: epitropes2010@gmail.com


Τηλ. 211 0192839


Δείτε επίσης:

 

  • Blog Archive