Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Διοικητής της αστυνομίας χαιρετάει ναζιστικά

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2014
Ο αστυνομικός διοικητής Ύδρας, ο οποίος απαθανατίζεται μπροστά από τη σβάστικα, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για βιαιοπραγία σε βάρος συναδέλφου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα «παραπτώματά» του είχαν φτάσει μέχρι τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. το 2013, αλλά δεν πάρθηκαν μέτρα σε βάρος του.

Φωτογραφία στην οποία ο αστυνομικός διοικητής Ύδρας απαθανατίζεται να χαιρετάει ναζιστικά... στις 13 Μαρτίου του 2013 στο μουσείο συγκοινωνιών στην Νυρεμβέργη, μπροστά από τρένο της χιτλερικής Γερμανίας, παρουσιάζει το «Έθνος της Κυριακής».

Παράλληλα, ο εικονιζόμενος διοικητής φορά μπλούζα με σύμβολο το οποίο μοιάζει να είναι η νεκροκεφαλή των Ταγμάτων Εφόδου των SS.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχει βιαιοπραγήσει κατά συναδέλφου του και για τον λόγο αυτόν του είχε επιβληθεί και καθυστέρηση βαθμού.

Επίσης, σύμφωνα με καταγγελίες, ο σημερινός διοικητής της Ύδρας, είχε εμφανιστεί στην κηδεία του Γ. Παπαδόπουλου και είχε πυροβολήσει στον αέρα, ενώ είχε σχηματιστεί και ΕΔΕ η οποία όμως δεν προχώρησε, αναφέρει η εφημερίδα.

Τέλος, άλλα στοιχεία λένε πως τα «παραπτώματα» του διοικητή είχαν φτάσει μέχρι και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. το 2013 και μάλιστα με επίσημη καταγγελία, αλλά δεν πάρθηκαν μέτρα σε βάρος του.
 
 
  • Blog Archive