Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΟΔΙΑ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΨΙΛΟ

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014
Είναι γνωστές οι καλές σχέσεις που ανέπτυξε ο Συριζα με τους μεγαλοεργολάβους που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς μας δρόμους

(δείτε ΕΔΩ: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!! )

Τώρα όμως τους βγαίνουν από τα ...αριστερά ακόμα και οι δεξιοί :

"Για αρχή προσπαθήστε να πείσετε τον αρχηγό σας είπε ο Μπακογιάννης στον Αποστόλου για το θέμα των διοδίων'' ...


Το καυτό θέμα των διοδίων στη Φθιώτιδα συζητήθηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς. 
Ο Κώστας Μπακογιάννης πριν από λίγες ημέρες είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ήταν ξεκάθαρος για το θέμα των διοδίων :
«Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ»

Μάλιστα χαρακτήρισε τα διόδια μάστιγα και τόνισε ότι αυτή τη μάχη θα πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες. Μιλώντας σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο τόνισε ότι κανένας αρχηγός δεν αναφέρθηκε από το βήμα της ΔΕΘ στο σοβαρό θέμα των διοδίων.

"Άκουσα την ομιλία του Τσίπρα και ούτε μία κουβέντα για τα διόδια και τις συμβάσεις, είναι από τα θέματα που χαρακτήρισε ο ίδιος πως θέλουμε να τα κάνουμε αλλά δε μπορούμε ή θεωρεί ο κ.Τσίπρας οτι δεν είναι αρκετά σημαντικό;"

Και κατέληξε ανεφερόμενος στον κ.Αποστόλου πως θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να πείσετε το ίδιο σας το κόμμα για τη σημασία του συγκεκριμένου θέματος."
Στους μεγαλοεργολάβους και την κυβέρνηση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία η πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση που έκανε το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο δημαρχείο του Μώλου, για τα διόδια. Πολλοί αστεράτοι της αστυνομίας βρίσκονταν έξω από το δημαρχείο για να καταδείξουν τη "δύναμη"  ενός  κράτους- μαριονέτα που υπηρετεί με συνέπεια τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλοεργολάβων.
Μόνο αν αναλάβουν, οι ίδιοι οι πολίτες να σηκωθούν από τους καναπέδες, μπορεί να δωθεί λύση στο θέμα των διοδίων και όχι μόνο!

 (Φωτογραφίες απο την σημερινή πετυχημένη συνέλευση στο Μώλο Φθιώτιδας)  • Blog Archive