Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

"Μαγειρέματα" και στις προσλήψεις προϊσταμένων στον ΟΤΕ

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2014
Mπορεί να έγινε μέσα στην καρδιά του Αυγούστου, αλλά το ertopen δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, αφήστε που κάτι μας θύμισε με τον τρόπο που επιλέγονται τα στελέχη, από την παλιά ΕΡΤ, (στο διάδοχο μόρφωμα είναι πιο "καπάτσοι" για να ασχολούνται με διαδικασίες, αφού τις μαγειρεύουν όπως θέλουν). Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΜΕ -ΟΤΕ...
"Με ιδιαίτερο προβληματισμό και παράλληλα με αγανάκτηση, ενημερωθήκαμε για την προκήρυξη πλήρωσης θέσεων προϊσταμένων για καταστήματα του ΟΤΕ με μια πρωτόγνωρη διαδικασία μέσω της εταιρίας OTEplus, η οποία ουσιαστικά θέτει εκτός προκήρυξης τους εργαζόμενους του ομίλου ΟΤΕ, ζητώντας ενδιαφερόμενους από την αγορά.

Η ΟΜΕ ΟΤΕ αντέδρασε άμεσα και έμπρακτα με προσωπική επιστολή προς τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο, αλλά και την Γενική Διευθύντρια Προσωπικού του Ομίλου ΟΤΕ. Στην επιστολή αυτή αφού στηλιτεύουμε την εξοργιστική και πρωτοφανή διαδικασία, καλούμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ να αναλογιστεί την απαξίωση, την απογοήτευση, αλλά και την αγανάκτηση του προσωπικού του Ομίλου που προκύπτει με τέτοιες πρακτικές και διαδικασίες και την καλούμε να την αποσύρει άμεσα.

Συνάδελφοι,

Σήμερα όσο ποτέ είναι απαραίτητη η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος και η συσπείρωση, για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τη διευθυντική αυθαιρεσία η οποία καθημερινά θεριεύει όλο και περισσότερο εκμεταλλευόμενη τις μνημονιακές νομοθετικές ρυθμίσεις".

πηγή
  • Blog Archive