Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΠΕΝΤΑΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ LIFE STYLE ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Τρίτη, Μαρτίου 17, 2015
Δύο μήνες από τις εκλογές, μετά τους λεονταρισμούς - εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του εισιτηρίου των πέντε ευρώ στα νοσοκομεία,  χρειάζεται  ακόμα σήμερα να πληρώσεις τα πέντε ευρώ για να εξεταστείς στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.

 Πολλές οι εξαγγελίες αλλά τίποτα δεν προχωράει μέχρι στιγμής. 

 Οι αρμόδιοι υπουργοί και υφυπουργοί του Σύριζα, βγαίνουν κάθε τόσο στα κανάλια να μας πείσουν ότι οσονούπω καταργείται το αντισυνταγματικό χαράτσι του 5ευρου αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί στην πράξη.

Αντίθετα συνεχίζεται ακάθεκτα η μνημονιακή πολιτική και οι πολίτες της χώρας έχουν αφεθεί να παρακολουθούν θαμπωμένοι τον σταρ υπουργό των Οικονομικών να κάνει life style φωτογράφηση που θα συνοδεύει κάποια "καλά" κείμενα για την χώρα….(sic). 

Δηλαδή περιμένουμε την αλλαγή της κοινής γνώμης της Ευρώπης από την φωτογράφηση και το life style του rock star Υπουργού....

Τι μεγαλεία ζεις, Ελλάδα μας!

Ο λαός, σαν υπνωτισμένος ακόμα μια φορά, έχει παραδώσει τη ζωή του στα χέρια μιας κυβέρνησης που φέρεται σαν τον πρωτάρη καθηγητή που μπαίνει να πρωτοδιδάξει και είναι και απροετοίμαστος.

Παρακολουθούμε τις προεκλογικές υποσχέσεις να καταρρέουν υπό την πίεση των δανειστών και είμαστε ευχαριστημένοι που άλλαξαν το όνομα της Τρόικας σε θεσμούς και δεν έρχονται σαν νταήδες στα Υπουργεία αλλά οι Έλληνες-στελέχη των Υπουργείων τους επισκέπτονται, ως πόρνες πολυτελείας, στα ξενοδοχεία όπου έχουν καταλύσει.

Ο λαός απλά παρακολουθεί τα νέα ήθη της κυβέρνησης εκστασιασμένος από τις «Μεγάλες Αλλαγές». 

Ο λαός που άγεται και φέρεται κάθε φορά από αυτόν που θα του τα πει πιο γλυκά στο αυτί σαν τις σειρήνες με το γλυκό τραγούδι τους, ο λαός που εκπαιδεύτηκε να αναθέτει τα προβλήματά του, τη ζωή του ουσιαστικά σε άλλους. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. 

Υφάρπαξαν την ψήφο με υποσχέσεις και τώρα λέει ότι δεν μπορεί περισσότερα γιατί οι προηγούμενοι τους έχουν υπονομεύσει. Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί……… 
 
Η λύση είναι στα χέρια του λαού..
 
 
 
Ρόζα Ξανθού, 
μέλος Κινήματος Δεν Πληρώνω
  • Blog Archive