Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Τέξας: Αστυνομικοί χτυπούν έγκυο μέσα στο γραφείο του σερίφη [ΒΙΝΤΕΟ]

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Παρασκευή, Απριλίου 10, 2015
Ένα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί στο Youtube. Σε αυτό εμφανίζονται αστυνομικοί να χτυπούν μια γυναίκα. Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας το περιστατικό έγινε μέσα το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Χαντ στο Τέξας των ΗΠΑ κι ενώ εκείνη ήταν εννέα μηνών έγκυος.

Η Ντεάνα Ρόμπινσον, 38 ετών, ισχυρίζεται,ότι βρέθηκε στο τμήμα για περιστατικό οικογενειακής βίας που αφορά στο μεγαλύτερο γιο της και τον σύζυγό της. Όπως καταγγέλλει οι αστυνομικοί της φόρεσαν χειροπέδες και κατόπιν τη γρονθοκόπησαν....


Η γυναίκα δημοσιοποίησε μέσω διαδικτύου βίντεο με στιγμές από το περιστατικό, το οποίο συνέβη, σύμφωνα με την ίδια, στις αρχές Μαρτίου. Στο βίντεο ακούγεται μια γυναικεία φωνή να ουρλιάζει κι ένας αστυνομικός να χτυπάει με γροθιές.

Η Ρόμπινσον υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί και η πρόνοια προσπαθούσαν, λόγω του περιστατικού οικογενειακής βίας, να της πάρουν το 18μηνών παιδί της που η ίδια κρύβει πίσω από το σώμα της. Ζητούσε να δει τη σχετική δικαστική απόφαση.

Η Ρόμπινσον τελικά συνελήφθη και έμεινε στη φυλακή έξι ημέρες για αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση κατά αστυνομικού. Τελικώς γέννησε ένα υγιές αγοράκι στις 15 Μαρτίου.
  • Blog Archive