Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Τοποθετούν Διόδια και στην παράκαμψη Αγρινίου! ΄Επεται συνέχεια..

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Παρασκευή, Μαΐου 15, 2015

Παρά τις δηλώσεις Σπίρτζη και των άλλων Συριζαίων βουλευτών ο χορός με τα νέα διόδια καλά κρατεί. 
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι  οι μεγαλοεργολάβοι τα  έχουν βρει σε όλα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Ότι δεν τολμούσαν να κάνουν οι μεγαλοεργολάβοι με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ- ΝΔ τα κάνουν τώρα με την "αριστερή" κυβέρνηση που.... "έσκισε τα μνημόνια".

Για μια ακόμη φορά ο λαός θα νοιώσει εξαπατημένος ότι άλλα του έταξαν προεκλογικά και άλλα βρήκε μπροστά του μετεκλογικά. 
Δυστυχώς, όποιος δεν έχει μυαλό, έχει...τσέπη να πληρώνει χαράτσια. 

Ίσως μια λιτανεία με τα λείψανα κανενός τοπικού αγίου ...μας σώσει, όπως θα έλεγε και ο γνωστός επικίνδυνα γραφικός βουλευτής του Σύριζα!

Μόνος δρόμος είναι η συπείρωση των πολιτών και η μαζική αντίδραση με πράξεις πολιτικής ανυπακοής ενάντια σε μεγαλοεργολάβους και τους πολιτικούς τους υπηρέτες οποιασδήποτε απόχρωσης.
Εξ άλλου στην περιοχή του Αγρινίου υπάρχει παραδοση λαϊκών αγώνω τόσο πρόσφατα όσο και στο παρελθόν.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα στηρίξει οποιονδήποτε ακηδεμόνευτο αγώνα των πολιτών, όπως κάνει πάντα.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.kinimadenplirono.eu


Διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα:...


        Παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής Αγρινίου να μην υλοποιηθεί η πρόβλεψη για τη δημιουργία νέου σταθμού διοδίων στην παράκαμψη Αγρινίου, τελικά δεν εισακούστηκαν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες και τοποθετούνται τα πρώτα διόδια, μόλις περάσουμε τον κόμβο Παλαιομάνινας-Ρίγανης αμέσως μετά τον Αχελώο Ποταμό. 
       
 
Από ότι φαίνεται στο δρόμο της ευρείας παράκαμψης του Αγρινίου, μήκους 34 χιλιομέτρων, που αποτελεί τμήμα της Ιονίας οδού, γίνεται απολύτως σαφές δηλαδή ότι τα διόδια θα λειτουργήσουν κανονικά, παρά τις όποιες προφορικές δεσμεύσεις υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια από υπουργούς διαφόρων κυβερνήσεων περί του αντιθέτου.
 
 Να τονίσουμε ότι  η απόσταση είναι πάρα πολύ μικρή για να δικαιολογεί σταθμό διοδίων και θα είναι οικονομικά δυσβάστακτη για όλους τους Αιτωλοακαρνάνες και ταξιδιώτες. Πως είναι δυνατόν να αναπτυχθεί η Αιτωλοακαρνανία όταν οι κάτοικοι καλούνται να πληρώνουν δυσβάστακτη ποσά σε διόδια για τις μετακινήσεις τους 




  • Blog Archive