Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Μαΐου 06, 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2015 , 6.ΟΟ μ.μ. 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, στη Πλατεία Στρατηγού Λέκκα και Αθ. Διάκου

Σας ενημερώνουμε ότι στο δώμα της πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Αυτοκρ. Ηρακλείου 41 & Μεγ. Αλεξάνδρου 13, τοποθετήθηκε από ιδιοκτήτη, εν αγνοία των υπολοίπων συγκατοίκων της, κεραία κινητής τηλεφωνίας WIND «ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΈΝΗ» σε καπνοδόχο. 
Η απόσταση της συγκεκριμένης κεραίας από τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς της περιοχής ήταν απαγορευτική για την εγκατάσταση κεραίας πριν αλλάξει ο ΝΟΜΟΣ και αρθούν οι περιορισμοί.

Επί πλέον έχει δρομολογηθεί η τοποθέτηση εντός της εβδομάδας και δεύτερης κεραίας COSMOTE στην ταράτσα της πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Στρατ. Λέκκα 33, δηλαδή πάνω από την παιδική χαρά, που παίζουν τα παιδιά μας.


 

Οι κεραίες είναι τυπικά νόμιμες, ...
αφού ο νόμος, που ισχύει δεν θέτει κανένα περιορισμό, όμως η ακτινοβολία που εκπέμπουν είναι κατά πολύ υψηλότερη από αυτή που ορίζουν οι επιστήμονες ως ασφαλή για την υγεία των παιδιών και φυσικά τα όρια που έχει θεσπίσει ο ελληνικός νόμος δεν ισχύουν πουθενά στην Ευρώπη.


Το θέμα των Κεραιών δεν είναι μόνο νομικό είναι κυρίως ηθικό. 


Είναι  α ν ή θ ι κ ο  να μετατρέπεται μία αστική περιοχή σε πάρκο κεραιών. Κινδυνεύουν τα παιδιά μας να πάθουν λευχαιμία, επειδή κάποιοι ασυνείδητοι εισπράττουν μερικές χιλιάδες ευρώ. Η ΙΣΧΥΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥ 30% ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ

Πολλές περιοχές κατάφεραν με τη συσπείρωση πολιτών να ξηλώσουν κεραίες (Περιστέρι, Ίλιον  κα)


Μην αδιαφορείτε ο κίνδυνος είναι αόρατος αλλά μεγάλος.  


Ενημερωθείτε από το διαδίκτυο, απευθυνθείτε στο Δήμο, 
Επικοινωνήστε μαζί μας.Τηλ: 6944998697. 69778574325, 6944968009

  • Blog Archive