Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014



Νέες δίκες ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Δευτέρα 31/3/14 στο Κιάτο, Τρίτη 1/4/14 στη Πάτρα.
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ – ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!!

Το κράτος των τραπεζιτών και των μεγαλοεργολάβων αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο ανεξάρτητη δικαιοσύνη διαθέτει. Εντελώς «τυχαία και συμπτωματικά» μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, έχουν κληθεί το τελευταίο διάστημα να περάσουν από τις αίθουσες των δικαστηρίων για να δικαστούν με έωλες και χαλκευμένες κατηγορίες που σχετίζονται με την πάλη μας ενάντια στους χαρατσοεισπράκτορες μεγαλοεργολάβους των διοδίων.
Έτσι έχουμε δύο δίκες ενάντια σε αγωνιστές του Κινήματος μέσα σε δύο μέρες!
Την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 γίνεται η  δίκη των 9, για την υπόθεση του Κιάτου (για δήθεν εισβολή και κάψιμο χιλίων κλήσεων «παραβάσεων» του ΚΟΚ  για άρνηση πληρωμής διοδίων). Ανάμεσα σε αυτούς   και πάλι οι συναγωνιστές Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω και Μαρία Λεκάκου από τα ιδρυτικά μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Την Τρίτη 1 Απριλίου 2014 και πάλι οι συναγωνιστές Βασίλης Παπαδόπουλος και Μαρία Λεκάκου, δικάζονται στην Πάτρα μετά από μήνυση της εκμεταλλεύτριας εταιρίας του δρόμου καρμανιόλα Κορίνθου- Πατρών.
Η Κατηγορία; Ότι έσπασαν την μπάρα των διοδίων, στα διόδια της Πάτρας, προκάλεσαν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία  των διοδίων κ.λ.π.
Με το νόμο Ρέππα δεν κατάφεραν να κάμψουν το κίνημά μας. Με τους αόρατους τροχονόμους, τα πρόστιμα και τις κλήσεις, τίποτα. Με τους Μαγκούφηδες - τραμπούκους βαλτούς και «βολευτές» μας πείσμωσαν ακόμη περισσότερο (υπόθεση τραυματισμού της συναγωνίστριας μας και υποψήφιας στην Φθιώτιδα Σούλας Γαλάνη- Αυλακιώτη). Με τις διώξεις, τις συλλήψεις, τις μηνύσεις, τις απειλές, τις τρομοκρατικές βίαιες  προσαγωγές, τις στημένες προβοκάτσιες τύπου ΔΕΗ Καλλιθέας (οι συναγωνιστές αθωώθηκαν πανηγυρικά και η σκευωρία κατέρρευσε), το πέσιμο και την τρομοκρατική σύλληψη και δίκη του συναγωνιστή του Κινήματός μας Δημήτρη Αγγελή από τις Αφίδνες, με τις κατασχέσεις των συντάξεων των υπερηλίκων από την Νέα οδό   δεν λύγισαν το κίνημά μας. Τώρα, με το νόμο του τσεκουροφόρου υπουργού Βορίδη, περιμένουν ότι θα μας κάμψουν το φρόνημα; Γελιούνται.
Είναι για εμάς ένα ακόμη  επεισόδιο στο   σήριαλ (διώξεις και αγωγές σε εκατοντάδες αγωνιστές ενάντια στα διόδια σε όλο το μήκος των υπό κατοχή εθνικών μας δρόμων) των διώξεων ενάντια σε αυτούς που αγωνίζονται για την ανατροπή του βάρβαρου αυτού συστήματος εκμετάλλευσης.
Καλούμε όλους όσους πιστεύουν στο δίκαιο του αγώνα μας να σταθούν στο πλάι μας δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη με τη συμμετοχή τους στους αγώνες μας αλλά και ως υποστηρικτές στις δίκες που έρχονται.

Δε μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν!
Ας τρέμουν οι δυνάστες την οργή των εξεγερμένων!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
τηλ. 211 0192839
  • Blog Archive