Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

* UPDATE 19/3, 10.27: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία της εταιρίας με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, εχθές, κατά την οποία τον ενημέρωσαν ότι διακόπτεται η... εκπομπή σήματος της κεραίας.

* UPDATE 19/3, 10.18: Μόλις επικοινωνήσαμε με το Τεχνικό Τμήμα της Vodafone. Ζητήσαμε επίμονα να μας συνδέσουν με τον Supervisor βάρδιας του Τεχνικού Τμήματος. Η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας των πελατών με το τεχνικό τμήμα. 

Δώσαμε τα στοιχεία και την ερώτηση αναφορικά με την διακοπή λειτουργίας του σταθμού βάσης επί της οδού Δήμητρας 4, και περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από τον Supervisor βάρδιας του Τεχνικού Τμήματος.

Ζητήθηκε επίσης, η ενημέρωση να γίνει ΣΗΜΕΡΑ, όμως η εταιρία μας ανέφερε ότι αυτό γίνεται εντός 3 (!!!) ημερών . . .

Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων θα συνεχίσει να πιέζει και μέσα από το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων της εταιρίας (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ http://www.pasevodafone.gr) για να μάθει από επίσημα χείλη τι συμβαίνει και για ποιο λόγο διεκόπη από εχθές η εκπομπή σήματος από το bts επί της οδού Δήμητρας 4. 

Σε κάθε περίπτωση, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ !

* UPDATE 19/3, ΩΡΑ 08.45: Παραμένει εκτός λειτουργίας η κεραία του ΘΑΝΑΤΟΥ. Επόμενη ενημέρωση, όταν υπάρξει επικοινωνία με Supervisor Operator του τεχνικού τμήματος της VODAFONE και με την ΠΑ.Σ.Ε.VODAFONE. Επόμενες μετρήσεις το απόγευμα.

* UPDATE 19/3, ΩΡΑ 01.10: Παραμένει εκτός λειτουργίας η κεραία του ΘΑΝΑΤΟΥ. Επόμενη ενημέρωση στις 09.00 το πρωί.
  • Τα φωτάκια επάνω είναι κανονικά πράσινα, σε αντίθεση με τότε που ήταν κομμένα τα καλώδια και άναβαν κόκκινα. Πιθανώς να κόπηκε από τα κεντρικά της "εταιρίας", είτε να πρόκειται για βλάβη?

  • Αύριο θα επικοινωνήσουμε και πάλι με το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων VODAFONE (www.pasevodafone.gr) και με κάποιον Supervisor Operator του τεχνικού τμήματος για περισσότερες πληροφορίες.

  • Η δοκιμή θα επαναλαμβάνεται κάθε μια ώρα και θα υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης του κόσμου.

  • Αύριο θα ζητήσουμε να φέρουν οι συναγωνιστές και το μηχάνημα μέτρησης της RF!
πηγη
  • Blog Archive