Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

autokinhto1 30-3-2014Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου που εξετράπη της πορείας του στις 16:00  Κυριακής στην ε.ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας...

και έπεσε σε χαράδρα. 
Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, δύο άνδρες και τρεις γυναίκες, κινούνταν με κατεύθυνση προς Πρέβεζα και  στο ύψος της Λούτσας εξετράπη της πορείας του, ξήλωσε τις προστατευτικές μπάρες και έπεσε από ύψος πέντε μέτρων. 
Οι τέσσερις από τους επιβαίνοντες κατάφεραν και βγήκαν μόνοι τους από το όχημα, φέροντας ελαφρά τραύματα. Αντίθετα, εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο παρέμεινε μια γυναίκα, η οποία είχε τις αισθήσεις της. 
autokinhto2 30-3-2014
Όπως σημειώνει το pamepreveza, την πορεία του οχήματος αντιλήφθηκαν διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι σταμάτησαν αμέσως προκειμένου να παράσχουν βοήθεια, ενώ για λίγη ώρα επικράτησε πανικός.
autokinhto3 30-3-2014
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα από την Πάργα και του ΕΚΑΒ της Πρέβεζας ενώ  και ένας διερχόμενος γιατρός σταμάτησε προκειμένου να προσφέρει τη βοήθειά του.
autokinhto4 30-3-2014
Διασώστες του ΕΚΑΒ απεγκλώβισαν με επιτυχία τη γυναίκα, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας με ελαφρά τραύματα.
autokinhto5 30-3-2014
Στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν, επίσης και οι άλλες δύο γυναίκες, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σημειώνεται, ότι για τα αίτια του ατυχήματος προανάκριση διενεργεί η τροχαία Πρέβεζας.
  • Blog Archive