Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η σταλινική σχολή της πλαστογραφίας ή δράσεις στα πάρτυ του...Σύριζα

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Μια μικρή κλίκα 5 ανθρώπων έχουν κάνει πραξικόπημα στο Κίνημα Δεν Πληρώνω.

Διέγραψαν σε μια νύχτα όλους τους υπόλοιπους διαχειριστές του, επί 5 χρόνια, μπλογκ του Κινήματος Δεν Πληρώνω (kinimadenplirono.gr).

Διέγραψαν επίσης τους συνδιαχειριστές που δεν ήταν της κλίκας τους,  από τις σελίδες και τις ομάδες του facebook και άλλαξαν τις κλειδαριές στα γραφεία του Κινήματος, αποκλείοντας με απειλές και όχι μόνο, την πρόσβαση στα γραφεία των μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω που δεν ήταν της αρεσκείας τους.

Μεταξύ άλλων έχουν το θράσος να κατηγορούν το Κίνημα μας για ...σταλινισμό!!

Η κλίκα αυτή μάλιστα πλαστογραφεί και οικοιοποιείται τις δράσεις του Κινήματος Δεν Πληρώνω και τις εμφανίζει σαν δικές τις! Έτσι ενώ ήταν πανταχού απόντες από το αντιφασιστικό συλλαλητήριο του Σαββάτου 22 Μαρτίου 2014, όχι μόνο το αναρτούν στο ιστολόγιο που έχουν κάνει κατάληψη, αλλά εμφανίζουν την δράση του Κινήματος  σαν δράση της κλίκας τους.

Μάλιστα συνεχίζοντας το όργιο της σταλινικής διαστρέβλωσης εμφανίζουν,στη πλαστή ανάρτηση τους,  μια φωτογραφία από την αντιφασιστική πορεία στην Καλλιθέα  που έγινε χρόνια  πριν την 1/12/12 !

Σαν να μην έφτανε αυτό σβήνουν από την φωτό τον πρόεδρο του Κινήματος Βασίλη Παπαδόπουλο και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Αποστόλη Ντακούλα!
Σας θυμίζει τίποτα αυτή η μέθοδος;

Έρχονται ξανά, με περίσσιο θράσος, να εμφανίζουν φωτογραφία και ρεπορτάζ από την σημερινή (29/3/14) πορεία ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού, με την συμμετοχή και του Κινήματος Δεν Πληρώνω και να την αναφέρουν σαν δική τους με ένα ρεπορτάζ σαν να ήταν...παρόντες.
Πάλι αναρτούν τη φωτογραφία που τράβηξε και ανήρτησε στο μπλογκ μας η συναγωνίστρια Έλενα Τηνιακού, μέλος της ΠΓ, και διαγραμένης από την κλίκα από την διαχείριση του παλιότερου μπλογκ του Κινήματος καθώς και από τις ομάδες και σελίδες του Κινήματος στο facebook.

Θα ήταν προτιμότερο αντί να οικοιοποιούνται τις δράσεις του Κινήματος Δεν Πληρώνω  να ήταν παρόντες στους δρόμους!

Όμως όταν  εξαντλούνται στις μηχανορραφίες , στις  "δράσεις" δημοσίων σχέσεων σε πάρτυ και  εγκαίνια των εκλογικών κέντρων του Σύριζα, παρέα με την κυρία Δούρου,  δεν μένει χρόνος για πραγματικούς αγώνες στο δρόμο. 








Καυτατζόγλου 8,     1ος όροφος

Πατήσια, 111 44, Αθήνα



 e-mail: epitropes2010@gmail.com





  • Blog Archive