Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο Άδωνις «πρωταγωνιστής» στον κινηματογράφο μέσω twitter

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014
adonis_twitter
Τα παραδείγματα που καταδεικνύουν ότι η κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας είναι απελπιστική, ολοένα και πληθαίνουν, εξαιτίας των περικοπών και των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση. Παρότι όμως, χιλιάδες...
ασφαλισμένοι ή μη πολίτες υποφέρουν από την έλλειψη υπηρεσιών υγείας, το χιούμορ μερικών φαίνεται πως… διατηρείται ακόμη ακμαίο, ιδιαίτερα δε, όταν εστιάζεται στον υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη.
Τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει την εμφάνισή της μια νέα «ομάδα» στο κοινωνικό δίκτυο twitter, στην οποία οι χρήστες σατιρίζουν το… έργο που προσφέρει ο υπουργός, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή σε δημοφιλείς ταινίες του διεθνούς αλλά και εγχώριου κινηματογράφου!
Συγκεκριμένα, χρήστες του κοινωνικού δικτύου δημιουργούν και αναρτούν στο #adonis_movies παραποιημένες αφίσες ταινιών, με το πρόσωπο του υπουργού στη θέση του εκάστοτε ηθοποιού, οι οποίες καταφέρνουν να… προσφέρουν αρκετές δόσεις γέλιου στους υπόλοιπους χρήστες.
Δείτε μερικές από τις αφίσες που «διακινούνται» στο twitter σατιρίζοντας την τραγική μνημονιακή πραγματικότητα, με πρωταγωνιστή τον Αδωνι Γεωργιάδη. Και ας ελπίσουμε ότι μπροστά στο χιούμορ των πολιτών η αντίδραση του υπουργού δεν θα είναι ανάλογη με του… Ερντογάν.
nez.gr
afisa_adonis1
afisa_adonis2
afisa_adonis3
afisa_adonis4
afisa_adonis5

  • Blog Archive