Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

2.600.000 ευρώ δίνει ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας !

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Απριλίου 14, 2014


Η κατακραυγή από σαίτ και μερίδα του δημοσιογραφικού κόσμου για την προκλητική κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε έργα βιτρίνα  από...
τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο, απηχεί αναμφίβολα την οργή και αγανάκτηση των συναδέλφων φαντάρων.
Γιατί δεν είναι δυνατόν ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος να επιχειρεί να ντύσει τους νεοσύλλεκτους των επόμενων Σειρών Κατάταξης με τα μεταχειρσμένα ρούχα που μας ζητά να επιστρέψουμε με την απόλυση μας.

Να προσπαθεί –χωρίς επιτυχία εξαιτίας των αντιδράσεων μας-να καταργήσει την χορήγηση σημαντικού τμήματος των ειδών ένδυσης-υπόδησης που ο Στρατός είναι υποχρεωμένος να προσφέρει στους στρατιώτες.
Να μας καταργεί τις καταστάσεις επιβίβασης –τα δωρεάν εισιτήρια στις άδειες για όσους υπηρετούν στις πιο μακρινές μονάδες της παραμεθορίου.
Και ταυτόχρονα να διαβάζουμε δημοσιεύματα, όπως αυτό στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, που αναφέρει:
Στην κυριολεξία απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό από μια κυβέρνηση που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Εχει φτάσει στο σημείο να σκορπάει ασύδοτα τα λεφτά του ληστρικά φορολογούμενου λαού, -φυσικά σε ημετέρους- και μάλιστα με τέτοιο προκλητικό τρόπο που σε οποιαδήποτε άλλο κράτος πολλοί κρατικοί αξιωματούχοι θα αντιμετώπιζαν τα κάγκελα της φυλακής.

Και άντε να προσπεράσουμε την είδηση που διαβάσαμε χτες ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έδωσε 147.600 ευρώ σε εταιρεία για να πραγματοποιήσει έρευνα κοινής γνώμης για τις αντιδράσεις της κοινωνίας σε ότι αφορά τις μελλοντικές περικοπές εργασίας στον δημόσιο τομέα.

Πώς όμως να περάσεις ασχολίαστο το γεγονός ότι το υπουργείο στο οποίο προΐσταται ο Αβραμόπουλος δίνει 2.600.000 ευρώ για να κατασκευάσει μια ιστοσελίδα; (Μιλάμε για την δημιουργία της διαδικτυακής πύλης ΕΡΜΗΣ που σύμφωνα με το υπουργείο θα έχει στόχο την βελτίωση των στρατολογικών υπηρεσιών).

Αλήθεια, μπορείτε να το αναλογιστείτε; Πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ  για ένα σάιτ!!!! 
Αν αυτό δεν είναι άλλο ένα «νόμιμο» τεράστιο σκάνδαλο τότε τι είναι;  
Εμείς καλούμε το ΥΠΕΘΑ να σταματήσει τις σπατάλες, τα έργα βιτρίνας, τις μιλιταριστικές-εθνικιστικές επιδείξεις και να αναλάβει το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης, που με συστηματικό τρόπο επιχειρεί να φορτώσει στις πλάτες των φαντάρων και των λαικών οικογενειών.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos.blogspot.com
  • Blog Archive