Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ: Συνταρακτική είδηση!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Απριλίου 01, 2014


Ιστοσελίδα: www.ase-ote.gr   E Mail: aseote@yahoo.gr



   Όπως έχει ήδη κοινοποιηθεί η διοίκηση της D.T επιδότησε 10ημερο ταξίδι για συνδικαλιστικά και διευθυντικά στελέχη του ΟΤΕ στις ΗΠΑ.
   Ο πραγματικός στόχος του ταξιδιού όμως κρατήθηκε μυστικός.
   Η ΑΣΕ αποκαλύπτει σήμερα ότι οι ηγέτες της ΟΜΕ-ΟΤΕ δεν είχαν σαν κύριο σκοπό την...
ανάπαυλα και την αναψυχή μετά τους σκληρούς αγώνες που διεξήγαγαν κατά της εργοδοσίας. 
   Είχαν άκρως απόρρητη αποστολή επαφών με τον πρόεδρο Ομπάμα με τον οποίο είχαν πολύωρη συνάντηση στο οβάλ γραφείο του λευκού οίκου.


   Στη συνάντηση αυτή αποκάλυψαν στον έκπληκτο Ομπάμα ότι το χαμένο Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών βρίσκεται παγιδευμένο και αόρατο σε ελληνική βραχονησίδα!
   Εξηγώντας, του ανέφεραν ότι το πρόγραμμα «Μινώταυρος» αποτελεί την ελληνική απάντηση  στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα CERN!
   Με αυτή την ανακάλυψη το «ελληνικό δαιμόνιο» μπορεί να εξαφανίζει πράγματα, να τα ταξιδεύει με τη μηχανή του χωροχρόνου,  χωρίς να γίνονται αντιληπτά από τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους!
   Με το ίδιο πρόγραμμα κατάφεραν οι ίδιοι και άλλοι συνδικαλιστές να εξαφανίσουν δια μαγείας όλα τα εργασιακά δικαιώματα.
   Με το ίδιο υπερ-όπλο, ο Giorgos και ο Μπένυ εξαφάνισαν το ΠΑΣΟΚ και ο Αντωνάκης Σαμαράς έχει δρομολογήσει την εξαφάνιση της Νέας Δημοκρατίας στις 25 Μαΐου.
   Σαν άλλα παραδείγματα επιτυχίας, ανέφεραν την εξαφάνιση της αλήθειας από τους καναλάρχες και τους δημοσιογράφους τους, τα χρήματα από τις τσέπες των Ελλήνων, τη δουλειά από τους εργαζόμενους, το μέλλον από τους νέους και την τσίπα από τους οικονομικούς και πολιτικούς ταγούς αυτής της χώρας (αν υποθέσουμε ότι είχαν).

   Για την αποκάλυψη του αεροπλάνου και ορισμένων μυστικών του «Μινώταυρος» έβαλαν όρους οι οποίοι έγιναν αποδεχτοί και περιλαμβάνουν:
  
1.    Την επαναφορά του ΟΤΕ στο δημόσιο (με χορήγηση αμερικανικού δανείου) που αποτελούσε όρκο τιμής για τον πρωθυπουργό Σαμαρά ο οποίος όπως είναι γνωστό για να διασώσει τον ΟΤΕ δεν δίστασε κατά το παρελθόν να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις γνωστές συνέπειες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το φέρει βαρέως να βρίσκεται ο ΟΤΕ σε ξένα χέρια και μάλιστα γερμαναράδων, το φάντασμα της γιαγιάς του Πηνελόπης Δέλτα όπως έχει εκμυστηρευτεί δεν τον αφήνει να κοιμηθεί!

2.    Την πίεσή του προς την τρόικα δια μέσω του Τόμσεν να τρέξει με γρήγορους ρυθμούς την ανάπτυξη αρχίζοντας άμεσα το παρακάτω project:
α)  Δημιουργία ψηλότερου Λυκαβηττού.
β)  Τρένο στη Κρήτη (αίτημα του Βενιζέλου για να επανέλθουν οι ψηφοφόροι της λεβεντομάνας στην κοίτη του πράσινου κόμματος).
γ)  Να φορέσουν άσπρα ράσα στους παπάδες και μεταξύ των άλλων να φροντίσουν ώστε το προσεχές Πάσχα μας να πέσει Κυριακή!

   Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας η αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών παρέτειναν το ταξίδι κατά μια μέρα και επισκέφτηκαν τους καταρράκτες του Νιαγάρα!

  Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις……..                                                                Αθήνα: 01-04-2014
  • Blog Archive