Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στη Βαρκελώνη

Posted by KINIMA DEN PLIRONO EU Σάββατο, Απριλίου 05, 2014
Αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω Ελλάδας, συναντήθηκε την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 στη Βαρκελώνη με τη Linda Ross, και άλλους συναγωνιστές,
με στόχο την εμβάθυνση των σχέσεων ανάμεσα στα κινήματα πολιτικής ανυπακοής των 2 χωρών.

O Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος και ο Θεοδόσης Τεμζελίδης, μέλος της πολιτικής γραμματείας του Κινήματος αντιπροσώπευσαν το Κινήμα Δεν Πληρώνω στη Βαρκελώνη.

Η Linda Ross είναι γνωστή ακτιβίστρια η οποία έχει βοηθήσει με πολλούς κινηματικούς τρόπους το Κίνημα Δεν Πληρώνω και διαμένει εδώ και ένα χρόνο στη Βαρκελώνη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, ανταλλάχτηκαν οι εμπειρίες μεταξύ των κινημάτων των 2 χωρών και τέθηκαν οι βάσεις για την παραπέρα εμβάθυνση των σχέσεων.

Η αντιπροσωπεία του Κινήματος θα συναντηθεί και με άλλες πολιτικές δυνάμεις της περιοχής.

Η Ελλάδα και η Ισπανία βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα της καπιταλιστικής κρίσης. Καθημερινά κλείνουν καταστήματα στη Βαρκελώνη όπως ακριβώς συνβαίνει και στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις των 2 χωρών. 

Μόνο με τον κοινό αγώνα των λαών της Ευρώπης μπορεί να δωθεί λύση στα προβλήματα του 99% του λαού, μέσα από την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του συστήματος εκμετάλλευσης από άνθρωπο, σε άνθρωπο.


Λαός Ενωμένος, Ποτέ Νικημένος 

Εl Pueblo Unido Jamás Será Vencido  



ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
  • Blog Archive