Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Θέλει και ο ΕΠ.ΟΠ. το «γαλάζιο» βύσμα του

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Απριλίου 02, 2014
Η κατάσταση στις ‘Ενοπλες Δυνάμεις έχει ξεφύγει εντελώς, με το άθλιο πελατειακό κράτος και τα γαλάζια-πράσινα βύσματα  να προσφέρουν καθημερινά νέες προκλήσεις, νέες αποδείξεις της Αναξιοκρατίας που κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.

Τι ΕΠ.ΟΠ. είσαι, τι στέλεχος, τι μετάθεση στο εξωτερικό κυνηγάς, κοινή πρακτική είναι η παρέμβαση της πολιτικής και ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας, προκειμένου να ...
παρακάμψεις ανθρώπους με πολύ περισσότερα προσόντα και ανάγκες, για να βολευτεί «το δικό μας παιδί», ο δικός μας ψηφοφόρος.

Η εικόνα σήψης και παρακμής στις πρόσφατες Κρίσεις των Στρατιωτικών, που δεν έγινε αντιληπτή ευρέως στην κοινή γνώμη γιατί τα καθεστωτικά ΜΜΕ το απέκρυψαν, καθώς λειτουργούν ως άτυπα Γραφεία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, αποτελεί συνολική κατάσταση σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας, σε όλα τα Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε τι καταγγέλλεται για δύο βύσματα ΕΠ.ΟΠ. και την προνομιακή τους μεταχείριση... ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ



Καλησπέρα. Θα θέλαμε να θέσουμε ένα ερώτημα στο blog και αν γίνετε να δημοσιευτεί μήπως και μας απαντήσει το ΓΕΣ. 
Ενημερωθήκαμε σήμερα ότι δυο ΕΠΟΠ μη μονιμοποιηθέντες, μετατέθηκαν ο ένας απο μονάδα της Αλεξ/πόλης και ο άλλος της Χίου, στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), ο ένας ως ξυλουργός και ο άλλος ως ηλεκτρολόγος, χωρίς προηγουμένως να εκδοθεί από το ΓΕΣ κάποιο χαρτί ώστε να ζητάει δυο άτομα να μετατεθούν, και οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ιεραρχικά όπως προβλέπεται τις αναφορές τους, αλλά χρησιμοποιώντας το γνωστό μας "μέσον" το οποίο τους πληροφόρησε ότι μπορεί να τους μεταθέσει στην Θεσσαλονίκη.

Από που κι ως που μεταθέτουν προσωπικό χωρίς να ενημερώνεται όλο το προσωπικό του Στρατού Ξηράς;

Να ρωτήσουμε και εμείς με την σειρά μας το νέο ΑΓΣ Αντιστράτηγο Μανωλά:

Αυτό είναι το νέο ήθος στον Στρατό Ξηράς; ‘Ετσι θα γίνονται πλέον οι μεταθέσεις;

Θα περιμένουμε την απάντηση του.

Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Diktiospartakos.blogspot.com
  • Blog Archive