Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014
Με έκπληξη διαβάσαμε ένα «Κοινό ανακοινωθέν του ΕΠΑΜ και του Κινήματος Δεν Πληρώνω» για συνάντηση που έγινε στις 29/3/14.
Ουδέποτε το Κίνημα Δεν Πληρώνω συμμετείχε σε ανάλογη συνάντηση.
Μια κλίκα ανθρώπων, έχοντας δράσει πραξικοπηματικά μέσα στο Κίνημα μας, πέρα από κάθε καταστατική αρχή, εντελώς αυθαίρετα και ψευδεπίγραφα οικειοποιείται το όνομα του Κινήματος μας και προβαίνει σε «δράσεις» δημοσίων σχέσεων.
Τα άτομα αυτά, προφανώς, παραπλάνησαν τους εκπροσώπους του ΕΠΑΜ, εμφανιζόμενοι σαν εξουσιοδοτημένοι από τα αρμόδια όργανα του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Κάνουμε γνωστό στους συναγωνιστές του ΕΠΑΜ, με τους οποίους μας συνδέουν κοινοί αγώνες πολλών ετών, ότι η Πολιτική Γραμματεία και η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Δεν Πληρώνω είναι η μόνη αρμόδια για οποιεσδήποτε κοινές συναντήσεις και κοινά ανακοινωθέντα.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω είναι σαφώς υπερ των μετωπικών συναντήσεων και δράσεων , με όλες τις πολιτικές δυνάμεις που μας συνδέουν κοινοί στόχοι, αλλά με διαδικασίες που περνούν μέσα από τα αρμόδια όργανα του Κινήματος, όπως προβλέπει το καταστατικό μας.

Αθήνα 3/4/2014
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
τηλ.211019 2839


  • Blog Archive