Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

ΝΕΡΙΤ: δεν έχει όρια η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Απριλίου 02, 2014
Η προκλητικότητα και η αυθαιρεσία των  κυβερνώντων και των αρμοδίων της ΝΕΡΙΤ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι δεν έχει όρια.  Εχοντας ακόμη στα αυτιά μας  το λόγο που επικαλέστηκε ο Σίμος Κεδίκογλου για το μαύρο στην ΕΡΤ  στις 11 Ιουνίου 2013 (κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος είπε ο υπουργός!) πληροφορούμαστε τις αμοιβές συνεργατών του Μένουμε Ελλάδα και ιδιαίτερα εκείνων που αναλαμβάνουν θέσεις που κατείχαν οι …
χρυσοπληρωμένοι μόνιμοι υπάλληλοι της ΕΡΤ και μένουμε εμβρόντητοι.
 Όπως ανακοινώθηκε στη Διαύγεια 
(http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%97%CE%97%CE%9F%CE%9E%CE%9D%CE%9B-%CE%A9%CE%91%CE%92)  
ο υπεύθυνος καλεσμένων της εκπομπής Χαράλαμπος Πορέτσης για το διάστημα  1-4-2014 έως και 10-6-2014 θα εισπράξει το ποσό των 5.208 ευρώ, δηλαδή 2.600 ευρώ μικτά μηνιαίως! 
 
Στην απόφαση δε, σημειώνεται ότι «οι κατωτέρω συνεργάτες επελέγησαν δεδομένης της εμπειρίας και τις γνώσεις τους σχετικά με τη συγκεκριμένη εκπομπή».  
Στην αναζήτησή μας, σχετικά με την εμπειρία του στη συγκεκριμένη εκπομπή, διαπιστώσαμε ότι αυτή είχε να κάνει με την… υποψηφιότητά του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ως δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του πρώην παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργου Αμυρά! 
 
Στην ΕΡΤ της… κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος σύμφωνα με τους κυβερνώντες, η μόνιμη υπάλληλος  Γεωργία (Ζέτα) Καραγιάννη που κατείχε την ίδια θέση στην εκπομπή, τις τηλεοπτικές σεζόν 2010 -2013 και διαθέτει 26χρονη πλούσια εμπειρία στο βιογραφικό της στα ΜΜΕ αμειβόταν με 1800 ευρώ μικτά μηνιαίως, δηλαδή με 1.220 ευρώ καθαρά! 
Στην  Ελλάδα των μνημονίων και της κρίσης η … κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος έχει διαφορετική ερμηνεία  κάθε φορά κύριε Κεδίκογλου;
ertopen.gr
  • Blog Archive