Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ksylodarmos1 1-4-2014Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Άμεσης Δράσης καταγγέλλουν οι οικείοι ενός νεαρού άνδρα, που κατέληξε τραυματισμένος στο...
νοσοκομείο, για τον άγριο ξυλοδαρμό του δικού τους ανθρώπου.
Οι συγγενείς του τραυματία, που φέρεται να δέχθηκε τις...
αβρότητες των ανδρών της ΕΛΑΣ, κάνουν λόγο για αναίτια σύλληψη και άγριο ξύλο που έριξαν οι αστυνομικοί στο νεαρό, επειδή διαμαρτυρήθηκε για την επιχειρούμενη σύλληψη του καρδιοπαθή θείου του.
Σύμφωνα με το patrastimes, το οποίο δημοσιεύει και φωτογραφίες του ξυλοκοπημένου νεαρού, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014  στην περιοχή Ιτεών - Παραλίας Πάτρας.
Όπως καταγγέλλεται ο νεαρός άνδρας συνελήφθη αναίτια και ξυλοκοπήθηκε άγρια, μετά τη διαμαρτυρία του στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να συλλάβουν τον άρρωστο καρδιοπαθή θείο του, για καυγά που είχε προηγηθεί κατά  τη διάρκεια γλεντιού.
ksylodarmos2 1-4-2014
Από το φωτογραφικό υλικό προκύπτει ότι ο νεαρός άνδρας  έχει χτυπηθεί με γκλομπς στην πλάτη ενώ φέρει εκδορές και μελανιές στο πρόσωπο και τα χέρια του.
ksylodarmos3 1-4-2014
 Ο τραυματίας νοσηλεύθηκε στα νοσοκομεία "Αγ. Ανδρέας" και στο πανεπιστημιακό του Ρίου. 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι ο νεαρός  ξυλοκοπήθηκε τόσο κατά τη σύλληψή του όσο και στο υπόγειο του του αστυνομικού τμήματος όπου μεταφέρθηκε από τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
  • Blog Archive