Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ – Απίστευτο! Eικόνες σήμερα απο τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Απριλίου 08, 2014
Ανησυχία στους κατοίκους του δήμου Λαγκαδά, ιδίως της Ασσήρου, προκαλεί η προβληματική λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης, ο οποίος, στην πραγματικότητα, φαίνεται να λειτουργεί ως παράνομη χωματερή παρά ως χώρος υγειονομικής ταφής …. Δείτε το... βίντεο και φωτογραφίες και θα καταλάβετε !!!
Κατά τα άλλα ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο είναι κατά. Φυσικά στην ουσία στον ΦΟΔΣΑ κλείνουν το μάτι ή τα μάτια για την καταστροφή του τόπου.
ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ 2Κύριε βουλευτές , δήμαρχοι ,περιφερειάρχες , νομαρχιακοί ,αντιπολίτευση τι περιμένετε μετά από αυτό που βλέπετε !!! Ένα μεγάλο αίσχος για την επαρχία Λαγκαδά και την  Θεσσαλονίκη και για την εικόνα που βλέπουν στο εξωτερικό !!!
Γράφουν οι φίλοι της γης Άσσηρου σήμερα ……
Σήμερα 7/4/2014 πήγαμε επίσκεψη στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης για να δούμε την κατάσταση με τα λύματα και να πάρουμε πλάνα για το μίνι ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουμε με τη βοήθεια του Synodinos Moschidis . Όπως είναι εμφανές από τις φωτογραφίες τίποτα δε λειτουργεί από το βιολογικό καθαρισμό και η μόλυνση συνεχίζεται σταθερά. Όλα τα λύματα χύνονται στο ρέμα που οδηγεί στον Μπογδάνα μολύνοντας έτσι τα υπόγεια υδροφόρα κανάλια από όπου πίνουμε νερό.
 
 
  • Blog Archive