Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

18ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

 
Αντί για τις εξετάσεις διάλεξε το θάνατο

18ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Απουσία στη... ζωή του έβαλε ένας 18χρονος μαθητής Γ' Λυκείου, λίγο πριν από τη συμμετοχή του στις πανελλαδικές εξετάσεις, στα Γιαννιτσά Πέλλας. Για άγνωστο, ώς αργά το βράδυ, λόγο έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, χθες το πρωί, και κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, παγώνοντας το πανελλήνιο! Η Αστυνομία, που...
διενεργεί έρευνα για το θάνατο του άτυχου μαθητή του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, ανακοίνωσε μόνο ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Γύρω στις 7.30 το πρωί, ο υποψήφιος των πανελλαδικών εξετάσεων αντί να πάει στο σχολείο, εισήλθε σε μια πολυκατοικία που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, χτυπώντας ένα κουδούνι. Γείτονες είπαν ότι δεν γνώριζαν το νεαρό, που προσποιήθηκε ότι ήταν ένοικος της οικοδομής και είχε ξεχάσει τα κλειδιά του. Στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα και έπεσε στο κενό.
Σοβαρά τραυματισμένος, με κατάγματα στο θώρακα, το κεφάλι και τη λεκάνη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου εκτιμήθηκε η κατάσταση της υγείας του και διασωληνώθηκε. Καθ' οδόν προς το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έχασε τη μάχη με τη ζωή. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία προσπαθεί να εξηγήσει τα αίτια του θανάτου του άτυχου μαθητή.
Ο 18χρονος ήταν μοναχοπαίδι, που φέρεται ότι αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Η μητέρα του είναι τυφλή και πάσχει από διάφορα άλλα προβλήματα υγείας, ενώ ο συνταξιούχος πατέρας επίσης έχει προβλήματα με την όρασή του, είπαν γείτονες.
«Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα. Ενδεχομένως οι πανελλαδικές εξετάσεις να συνέβαλαν σε κάποια δυσαρέσκεια που φαίνεται ότι είχε ο παθών», ανέφερε στην «Ε» ο αστυνομικός διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, υποστράτηγος Αθηναγόρας Παζαρλής. Προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών.
  • Blog Archive