Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας εμπόδισε τους σμηνίτες να ψηφίσουν

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014
 «ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ» ή «ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ» ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ 128 ΣΕΤΗ ΚΑΒΟΥΡΙ.

25 Μαΐου σήμερα, μέρα ψηφοφορίας και τα ευτράπελα, «οι παρεξηγήσεις» και «η αδιαφορία» καλά κρατούν στην 128 Σμηναρχία στο Καβούρι. Τη στιγμή που... στις περισσότερες μονάδες των ενόπλων δυνάμεων έχουν μοιραστεί οι βεβαιώσεις στους στρατεύσιμους, για τους εκλογικούς καταλόγους (που δίνουν τη δυνατότητα ψήφου στις ευρωεκλογές), στο Καβούρι μάλλον ξεχάσανε ότι σήμερα πραγματοποιούνται οι ευρωεκλογές. Ενώ ξέρανε ότι χρειάζεται αυτή η βεβαίωση για να ασκήσουν οι στρατεύσιμοι τα εκλογικά τους δικαιώματα, έπρεπε να φτάσει Παρασκευή για να το θυμηθούν και μάλιστα να τα μοιράσουν πολύ αργά, όταν ποιά οι εξοδούχοι είχαν φύγει απο τη μονάδα. Προφανώς όλοι τη βδομάδα δεν είχε ενημερωθεί κανένας σμηνίτης στη μονάδα ή ακόμα και αν το είχαν μάθει κάποιοι, στα αυτιά της πλειοψηφίας των στρατεύσιμων δεν έφτασε ποτέ. Το πιο εξοργιστικό σήμερα είναι η παντελής αδιαφορία του Επόπτη που όχι μόνο δεν ήξερε αλλά δεν ήθελε κιόλας να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τη στιγμή λοιπόν που η νεολαία, οι εργαζόμενοι και ο λαός μας ζεί τη πιο μεγάλη κοινωνική καταστροφή, κάποιοι επιλέγουν με τη στάση τους να καταστέλλουν το δικαιώμα ψήφου στους στρατεύσιμους. Αυτοί που είναι από επαρχία να μην τους δικαιολογούν τα έξοδα και οι υπόλοιποι να πρέπει να «μυρίσουν τα νύχια τους» για το τι προβλέπεται. Αλήθεια αν σήμερα κάποιος δεν έχει τη δυνατότητα να πάει στη μονάδα του να δεί ακριβώς τι συμβαίνει, τι κάνει; Παίζει το «χαλασμένο τηλέφωνο»; Ας μας απαντήσει λοιπόν η διοίκηση της μονάδας και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Προφανώς όμως δεν τους ενδιαφέρει! Την ίδια στιγμή που η μεγάλη πλειοψηφία απόστρατων κάνει «πασαρέλα» σε δημοτικούς συνδιασμούς και σε φασιστικά ψηφοδέλτια, οι στρατεύσιμοι μένουν «ξεκρέμαστοι».

Ας καταλάβουν λοιπόν πως οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή και δικαιώματα. Στη πραγματικότητα που θέλει τους στρατεύσιμους άβουλους μπροστά σε όσα γίνονται στη κοινωνία, εμείς λέμε οτι η μόνη αξιοπρεπής στάση είναι η συλλογική πάλη και διεκδίκηση μέσα και έξω απο το στρατό. Σ’αυτές τις εκλογές καταγγέλουμε το πολιτικό προσωπικο της χώρας και τους εκφραστές της πιο κανιβαλικής πολιτικής (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους λοιπούς «καλοθελητές»).Την ΕΕ, το πιο σκληρό ιμπεριαλιστικό μηχανισμό, που μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Όλοι αυτοί είναι «ο εσωτερικός εχθρός» για μας και όλους αυτούς καλούμε να «μαυρίσει» η στρατευμένη νεολαία της χώρας σήμερα. Όμως τίποτα δεν τελειώνει σήμερα, αλλά πρέπει να συνεχιστεί και στις μάχες που πρέπει να δοθούν μέσα και έξω απο το στρατό το επόμενο διάστημα. Η φωνή της αγωνιζόμενης νεολαίας δεν φιμώνεται!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
  • Blog Archive