Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο παραολυμπιονίκης Γιώργος Σηφάκης

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

Ο 40 χρονος παραολυμπιονίκης έπεσε θύμα τροχαίου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη ο σοβαρός τραυματισμός του παραολυμπιονίκη, Γιώργου Σηφάκη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με αποτέλεσμα να έχει υποστεί ...
κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.30 το πρωι της Παρασκευής (24/5) όταν ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο ποδήλατο του στο δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών.

Ο 40χρονος  ο οποίος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή καθώς τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του, με τις ευχές όλων να τον συνοδεύουν. Η απόφαση για τη χειρουργική επέμβαση ελήφθη με δυσκολία και μετά από μέρες παραμονής του παραολυμπιονίκη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.
 
Ο κ. Βάκης που χειρούργησε τον ασθενή διαπίστωσε σύμφωνα με πληροφορίες την κρισιμότητα της κατάστασης του, αλλά και το ακριβές πρόβλημα που έχει προκύψει από τις βαρύτατες κακώσεις του Γιώργου Σηφάκη. 
 
Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εκφράζει την συμπαράσταση του στον αγώνα που κάνει ο Παραολυμπιονίκης Γιώργος Σηφάκης προκειμένου να κρατηθεί στην ζωή.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ
 
«Η οικογένεια του ΟΦΗ παρακολουθεί με αγωνία, αγάπη και προσευχή την πορεία της υγείας του αθλητή και Παραολυμπιονίκη Γιώργου Σηφάκη, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε στην Εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο ειδικό ποδήλατο δρόμου που οδηγούσε και χρησιμοποιούσε στους αγώνες, που συμμετείχε. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ σε αυτόν τον νικητή της ζωής, εύχεται να μπορέσει να αναδειχθεί νικητής και από αυτήν την μάχη και να είναι και πάλι δίπλα μας. Στα γήπεδα όπου τον έχουμε συνηθίσει, να παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες του ΟΦΗ και άλλων ομάδων, αλλά και κοντά στον αθλητισμό που είναι η μεγάλη του αγάπη. Γιώργο Σηφάκη κράτα γερά και σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας…»
  • Blog Archive