Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο Επιτήδειος της ΧΑ που είχε περάσει “ζάχαρη” επί ΠΑΣΟΚ! 2 φορές στο εξωτερικό ο στρατηγός!
Ως… ΠΑΣΟΚο χαρακτηρίζουν τον δεύτερο στρατηγό που κατεβαίνει υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές. 
Ο Γιώργος Επιτήδειος τον οποίο η ΧΑ …επιτήδεια χρησιμοποιεί με την άδειά του βεβαίως ,λίγες ώρες πριν κριθεί η νομιμότητά της αποστρατεύθηκε το 2007 επί ΝΔ.
Γιατί του “κολλάνε” τη …ρετσινιά του ΠΑΣΟκου; Γιατί επί ΠΑΣΟΚ και με αρχηγό τότε τον Αντωνανκόπουλο πήγε δυο φορές εξωτερικό! Την μία 3 ολόκληρα χρονάκια από το 1994 ως το 1997 στο ΝΑΤΟ παρακαλώ. Και μετά το 1999 μέχρι και το 2002 πήγε ΕΕ!!! 
Μόλις επέστρεψε τον έκαναν ταξίαρχο και τον τοποθέτησαν διοικητή στη Σχολή Πυροβολικού. Με λίγα λόγια πέρασε …ζάχαρη ο στρατηγός που μπαρουτοκαπνισμένο δεν τον λες. 
Ας αφήσει λοιπόν τα …εθνικοπατριωτικά τσιτάτα, ότι θα μας σώσει από την Grand Place των Βρυξελλών πίνοντας καπουτσίνο.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ARMYNEWS.GR
Ο απόστρατος επομένως Αντιστράτηγος Επιφάνειος, αφού σε όλη του την καριέρα γεύτηκε των προνομίων του ΠΑΣΟΚ,  απόλαυσε θέσεις-διακρίσεις-παχυλούς μισθούς, που απαιτούσαν πάντα την άνωθεν κυβερνητική παρέμβαση και την οικονομική υποστήριξη, τώρα "θα σώσει τη χώρα" μαζί με τη δολοφονική ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής!
Αλήθεια, γιατί στην ολοσέλιδη επιστολή που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αισθάνθηκε την ανάγκη να θέσει υποψηφιότητα ευρωβουλευτή με τους ΝΑΖΙ, δε βρίσκουμε μια κουβέντα κριτικής  για τους τραπεζίτες -κάτι έχει να του πει ο Κασιδιάρης για την συνδρομή της Χ.Α. ώστε να περάσει η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στον Σάλλα-, για τους εφοπλιστές -των οποίων οι Ναζί υπεράσπιζαν το αφορολόγητο-, για τους εργολάβους και τους εμπόρους όπλων, για το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ!
Μα, ο Αντιστράτηγος Επιφάνειος δεν έχει ακούσει τίποτε για μίζες σε πολιτικούς των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και σε ανώτατους στρατιωτικούς. Για τα υπέρογκα κόστη της συμμετοχής των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις;
Μήπως Στρατηγέ, πριν μας πείτε όλα αυτά τα γνωστά εθνικιστικά τροπάρια, πριν υπερασπιστείτε τη φασιστική συμμορία, θα ήταν σκόπιμο να κάνετε την αυτοκριτική σας και να ζητήσετε συγγνώμη για την καταστροφική για το λαό μας αστική πολιτική που πιστά υπηρετήσατε, αλλά και για την προσωπική σας συμβολή - με εξαιρετική πάντα ανταμοιβή- στα δεινά του εργαζόμενου λαού μας;   
Γιατί, όλα τα άλλα, είναι σκέτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...  
Υπάρχει χρόνος πιστεύουμε, να ακολουθήσετε και εσείς το παράδειγμα του χαρισματικού Λογοθετίδη
ως "ήρωα με παντούφλες" και να αποτραβηχτείτε μακριά από αυτούς τους Ναζί τραμπούκους δολοφόνους. 
Παρά την όποια κριτική μας, θεωρούμε, ότι στο τέλος του βίου σας, δε σας πρέπει αυτή η κατάντια...
Στρατηγέ, Παραιτηθείτε.
Μην ξεπλένεται εσείς αυτή την εγκληματική συμμορία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos.blogspot.com
  • Blog Archive