Σάββατο 3 Μαΐου 2014



Oμάδες συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω πραγματοποίησαν καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για τα δικαιώματά  τους στα ΜΜΜ.

Από νωρίς το πρωί σε στάσεις του λεωφορείου και του ηλεκτρικού συναγωνιστές μοίρασαν χιλιάδες έντυπα με ενημέρωση πάνω στα δικαιώματα των επιβατών.

Ταυτόχρονα, άλλοι συναγωνιστές συνέδεαν ηλεκτρικά ρεύματα σε φτωχές και άπορες οικογένειες καθώς και νερά σε συνανθρώπους μας που η ΕΥΔΑΠ ‘’φρόντισε’’ σκόπιμα να τους στερήσει ένα τόσο σημαντικό  δημόσιο κοινωνικό αγαθό.

Οι τρέχουσες συνθήκες  επιβεβαιώνουν τη παρατεταμένη, βαθειά και μη αναστρέψιμη κρίση του καπιταλιστικού συστήματος. Μέσα σε αυτή τη συγκυρία κάποιες  "προσωπικότητες" ή συλλογικότητες  βολεύτηκαν στο δρόμο της διαχείρισης αυτού του συστήματος, μέσω της συμμετοχής τους σε  κατ΄επίφαση  "προοδευτικά"  ψηφοδέλτια.  Άλλες δυνάμεις, όπως το Κίνημα Δεν Πληρώνω, επιλέγουν το δρόμο της Αντίστασης, της Αλληλεγγύης και της Πολιτικής Ανυπακοής. 
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, γέννημα των λαϊκών αναγκών και αγώνων ΔΕ πρόκειται να ξεπουληθεί και να εξαργυρώσει τους αγώνες του με διαχειριστικούς θώκους.
Ο Αγώνας συνεχίζεται και ΜΟΝΟ με την ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του λαού σε αυτό τον πόλεμο θα κερδίσουμε το παρόν και το μέλλον μας.  

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
epitropes2010@gmail.com
 
  • Blog Archive