Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Οι πραγματικοί αγωνιστές και οι καπηλευτές των αγώνων μας

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014
Όταν κάποιος δεν έχει τα κότσια και δεν έχει μια σειρά δράσεων να δείξει, κάνει ανακύκλωση των παλαιότερων δράσεων ή ακόμα χειρότερα, παίρνει τις δράσεις των άλλων και την εμφανίζει στο ευρύ κοινό σαν δικές του, δηλαδή κάνει τον μάγκα με τα κότσια άλλων....

Αλλά επειδή εμείς έχουμε ΠΡΟΣΩΠΟ και η αλήθεια καθώς και οι σκοπιμότητες ΠΑΝΤΑ βγαίνουν στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, είναι ΥΠΕΡΟΧΟ που ήδη οι πραγματικοί συναγωνιστές μας ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ την θέση τους, αλλά και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ το Κίνημα,αλλά τους προσωπικούς και τους ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, από ανθρωπάκια που ασχολούνται με εγωκεντρικά θέματα που πλέον είναι ολοφάνερο πως αποσκοπούσαν σε θεσούλες... και μάλιστα σε μία παράταξη που είχε παίξει αρκετές φορές διασπαστικό ρόλο....


Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, να πάει όπου ΘΕΛΕΙ, να πιστέψει ότι ΘΕΛΕΙ. Είτε είναι λάθος , είτε σωστό. Είναι δικαίωμα τους, αλλά με τις δικές ΤΟΥΣ πλάτες! ΔΕΝ είναι δικαίωμα τους, να εκμεταλλεύονται την ΔΡΑΣΗ ενός ζωντανού κινήματος ακόμα και αν υπήρξαν μέλη του.

Συγχαρητήρια στους συναγωνιστές μας, Μάκη Δαμουλιάνο και Σούλα Γαλάνη, για την συνεχή τους προσφορά στους αγώνες του Κινήματος!
 

Είμαι περήφανη που γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους και ακόμα πιο περήφανη που είναι συναγωνιστές! ΑΝΘΡΩΠΟΙ της διπλανής πόρτας, και παράλληλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!


Ιωάννα Αχιλλεοπούλου,
Νοσηλεύτρια, Μέλος της Νεολαίας του Κινήματος Δεν Πληρώνω και 
της Συντονιστικής Επιτροπής
  • Blog Archive