Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Παρέμβαση του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στη ΔΕΗ Μενιδίου

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2014
Σήμερα 4/6 το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πραγματοποιήσε παρέμβαση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Μενίδι για να διεκδικήσει την διαγραφή χρέους από άνεργο συμπολίτη μας με γυναίκα καρκινοπαθή και ανήλικο παιδί.
Πριν μήνες το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είχε επισκευθεί το ίδιο κατάστημα και με μεγάλη επιτυχία απαίτησε την επανασύνδεση του κομμένου ρεύματος από την κολόνα μετά από 3,5 χρόνια, τώρα και ενώ με νέο συμβόλαιο είχε έρθει λογαριαμός κάτω απο 100 ευρώ, ζητάνε πανω από...
17.000 ευρώ όταν η κατανάλωση του ρεύματος είναι μόνο 300 ευρώ, ένα ποσό με επιτόκια και ποινές επανασύνδεσης το οποίο φυσικά είναι αδύνατο να πληρωθεί.

Με την σημερινή παρέμβαση αυτό που αντίκρισαν εκεί οι συναγωνιστές ήταν μία ΔΕΗ διαλυμένη, κανένας υπεύθυνος, διευθυντής ή υποδιευθυντής ένα κτήριο σχεδόν άδειο με τους λιγοστούς υπαλλήλους που έχουν απομείνει να προσπαθούν να εξυπηρετήσουν δεκάδες πολίτες όπου και οι ίδιοι βιώνουν το σκοτάδι στα σπίτια του μιάς και ανάλγητη ΔΕΗ με μισθωτούς εργολάβους τους κόβει το ρεύμα για 50 και 100 ευρώ και άλλους μεγαλοσχήμονες που χρωστάνε χιλιάδες και εκατομμύρια στη ΔΕΗ δεν τους αγγίζει,
μετά από προσπάθεια να μας παραπέμψουν στις καλένδες βάζοντας μας σε μία γραφειοκρατική διαδικασία δηλώσαμε οτί τίποτα δεν τελέιωσε και ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενη φορά.

Επισης διαβάστε:
Άκρως επιτυχημένη η παρέμβαση του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη ΔΕΗ και στο Δημαρχείο Μενιδίου. Η οικογένεια του κ. Σπύρου ξανά στο φως μετά από 3 χρόνια. (περισσότερες φωτογραφίες)




  • Blog Archive