Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2014
kombos artas ioniaΝαι…με διαφωνίες στα διόδια στον Κόμβο της Ιόνιας στην Άρτα.

Την σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου κατά πλειοψηφία εξασφάλισε η τροποποίηση της ΚΥΑ Έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την κατασσκευή και λειτουργία του...
οδικού τμήματος της παράκαμψης Άρτας συμπεριλαμβανομένου τμήματος 1 χλμ περίπου της συνδετήριας οδού με την πόλη της Άρτας, ως προς τον οριστικό σχεδιασμό της οδού, τροποποίηση που προβλέπει και την τοποθέτηση σταθμών διοδίων».      Από την συνεδρίαση δεν έλειψαν οι αρνητικές απόψεις για την κατασκευή διοδίων στο συγκεκριμένων σημείο από σύσσωμη την αντιπολίτευση αλλά και από τον περιφερειακό σύμβουλο της πλειοψηφίας Γιάννη Καραμπίνα ο οποίος είπε το ναι στην τροποποίηση αλλά όχι στα Διόδια, ενώ από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης τέθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με την επικινδυνότητα του κόμβου, αλλά και την απουσία ελέγχου της ηχητικής στάθμης του θορύβου.
Κατά την εισήγησή της και αφού άκουσε τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης η πρόεδρος της επιτροπής Τατιάνα Καλογιάννη ζήτησε την θετική γνωμοδότηση απαντώντας τόσο για τα θέματα ασφάλειας που τέθηκαν όσο και για την λειτουργία των διοδίων κάτι που όπως τόνισε είναι απαραίτητο για την συντήρηση του οδικού άξονα.

πηγή

  • Blog Archive