Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Χαλάει ο καιρός - Δείτε πού θα βρέξει

Posted by ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Δευτέρα, Ιουνίου 02, 2014
Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά οι οποίες από το μεσημέρι κυρίως και μετά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια, περιμένουμε την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014. Μέτρια μεταφορά σκόνης από την Αφρική θα παρατηρηθεί στη... Νότια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει κατά τόπους τους 30 βαθμούς.
Στα Νησιά
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στα βόρεια και ασθενείς έως μέτριοι στα νότια με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Ανατολικό Κρητικό θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο και στον Πατραϊκό σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.
Αττική
Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το μεσημέρι και μετά ισχυροί.
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

newsbomb.gr
  • Blog Archive