Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Ιουλίου 08, 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


    Έπειτα από την  απόφαση  της Εκτελεστικής Επιτροπής της Γ.Σ.Ε.Ε., το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, αποφάσισε την πραγματοποίηση ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, κατά του ξεπουλήματος του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ των Κυβερνητικών...
αυταρχικών επιλογών (αποφασίζομεν και διατάσσομεν) των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών της φτώχιας και της εξαθλίωσης.
   Η Ηλεκτρική Ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα και όσοι ξεπουλούν την δημόσια περιουσία είναι υπόλογοι στην κοινωνία.

  Η συγκέντρωση του ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 9/7/2014 στις 8.00΄το πρωί στα ΔΥΟ ΔΕΝΔΡΑ.
  Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε  όλη την κοινωνία και όλους τους φορείς με την έμπρακτη συμμετοχή τους, για να σταματήσουμε το ξεπούλημα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    Την ίδια μέρα θα αναχωρήσει Λεωφορείο στις 5.30΄το απόγευμα από το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, για την συμμετοχή μας στο μεγάλο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που θα πραγματοποιηθεί στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

«ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΙΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ» έλεγε ο τωρινός Πρωθυπουργός μας, όταν ήταν αντιπολίτευση.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΡΑ.

Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Στέφανος ΜΠΑΣΙΝΑΣ                                                    Μαρία ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ
  • Blog Archive