Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Νέα διαμαρτυρία στον Προσκυνά (video-φωτό) - Παρόν το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Ιουλίου 26, 2014
Παρολίγον επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών και των αυτοκινητιστών

Δείτε στην αρχή του  βίντεο τις δηλώσεις του εκπροσώπου  του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και μέλους της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, Αποστόλη Αυλακιώτη.

Παρούσα ήταν και η Σούλα Γαλάνη, επίσης μέλος της ΣΕ του Κινήματος δεν Πληρώνω και άλλα μέλη και φίλοι του Κινήματος από την γύρω περιοχή.
Τα μέλη του Κινήματος διατράνωσαν την ανάγκη να ενωθούν οι αγώνες των κατοίκων με τους αυτοκινητιστές , τους οδηγούς και όλους τους πολίτες με στόχο την οριστική κατάργηση όλων των διοδίων. 


Άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να προωθηθεί η κατασκευή του εναπομείναντος τμήματος του παραδρόμου της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος της Τραγάνας, που θα λύσει...
οριστικά το πρόβλημα της διέλευσης των βαρέων οχημάτων μέσα από το χωριό του Προσκυνά, δεσμεύτηκαν οι βουλευτές που βρέθηκαν στη νέα κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής.


Στη νεότερη διαμαρτυρία απειλήθηκαν και επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών και των αυτοκινητιστών που ακινητοποιήθηκαν λόγω της ολιγόλεπτης διακοπής της κυκλοφορίας από τους συγκεντρωμένους κατοίκους.

https://www.facebook.com/groups/kinimadenplirono.eu/ 

KINHΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Καυτατζόγλου 8,  1ος όροφος, Πατήσια, 111 44, Αθήνα
e-mail: epitropes2010@gmail.com

  • Blog Archive