Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Να διώξουμε τη Χρυσή Αυγή από το Μαρούσι...

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Αυγούστου 06, 2014
"Ο ακομμάτιστος κ. Πατούλης έχει σαφείς προτιμήσεις", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη 
"Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι"...
λέγοντας ότι σε απάντηση ανακοίνωσης του δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη σχετικά με τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι για τα οποία ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ, ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αμαρουσίου "Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι" έδωσε στη δημοσιότητα την ανακοίνωση που επισυνάπτεται:
"Δύο περιστατικά νεοναζιστικής βίας είχαμε στο Μαρούσι μέσα σε δύο εβδομάδες· δύο απρόκλητες φασιστικές επιθέσεις η μια μετά την άλλη κι όμως ο κ. Πατούλης επιμένει στις ίσες αποστάσεις και στις θεωρίες των δύο άκρων προσφέροντας άλλοθι στις τραμπούκικες εξορμήσεις του νέου ορμητηρίου της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.


Έχουμε την εγκατάσταση στην καρδιά της πόλης μας μιας βάσης ναζιστικών επιθέσεων και ο κ. Πατούλης επιμένει να μην καταδικάζει χωρίς αστερίσκους και μισόλογα την παρουσία της ΧΑ στο Μαρούσι και παρά τις πολυδιαφημισμένες «διασυνδέσεις» και γνωριμίες του να μην κάνει ό,τι μπορεί για να την απομακρύνει από μια φιλήσυχη γειτονιά.

Δεν είναι το μόνο ζήτημα στο οποίο δείχνει πόσο έντονα χρωματίζεται πολιτικά ο δήθεν υπεράνω κομμάτων δήμαρχος Αμαρουσίου. Πρόσφατα υπέγραψε ένα μανιφέστο της κίνησης 60 υποτιθέμενα ανεξάρτητων δημάρχων που όλοι τους στηρίζουν και στηρίζονται από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση αλλά ‒δικαιολογημένα‒ ντρέπονται να το ομολογήσουν. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και όλοι εκείνοι οι δήμαρχοι με τους οποίους ο κ. Πατούλης ξεδιπλώνει τις αγαθοεργές του δράσεις ανά την επικράτεια χέρι-χέρι με τον κ. Φούχτελ. Το πρόσφατο περιστατικό στο Κέντρο Υγείας στην Καλλονή, όπου οι δυο τους εκδιώχτηκαν κακήν κακώς από το αγανακτισμένο και προσβεβλημένο υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου δεν φαίνεται να τους αποθαρρύνει. Οι δήμαρχοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θέλουν να συνεχίσουν να μας παρηγορούν με φιλανθρωπίες την ώρα που επιβλέπουν τη διάλυση της οικονομίας μας.
Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Πατούλης τις υπερκομματικές του φαντασιώσεις, καιρός είναι να εγκαταλείψει την ευμενή του ουδετερότητα προς τη Χρυσή Αυγή και να επιστρατεύσει την ενεργητικότητά του στην εκδίωξή της από το Μαρούσι".
 


ertopen
  • Blog Archive