Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Με «ρίζες» σε στρατό, αστυνομία, εκκλησία το κόμμα του Μπαλτάκου

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014
Τη δημιουργία νέου κόμματος με το όνομα «Ρίζες» που θα κινείται ιδεολογικά στον χώρο της δεξιάς, ανακοίνωσε ο πρώην γραμματέας του υπ. συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star. 
Το κόμμα θα ονομάζεται «Ρίζες»  και θα δημιουργηθεί με τη συμμετοχή στελεχών από τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Εκκλησία και την Αστυνομία...Ο Τάκης Μπαλτάκος, ανακοίνωσε ότι στο κόμμα θα συμμετέχει και ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ενώ στους «συμφωνούντες» σημείωσε και το Χρήστο Ζώη.

Μιλώντας για τη ΝΔ υποστήριξε ότι «τώρα πια, δεν είναι Δεξιά. Είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα και τώρα που συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ κινείται σε κεντρώες πολιτικές».


Επισήμανε ότι «είναι ανάγκη, το 16,5% που στις ευρωεκλογές ψήφισε κόμματα δεξιά της ΝΔ να μπορέσει να ξαναμαζευτεί. Αν το είχε η ΝΔ αυτό το ποσοστό, θα ήταν αυτοδύναμη στη κυβέρνηση».

Για τη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Τάκης Μπαλτάκος σχολίασε ότι δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται, λέγοντας ότι «ξέρω τι κάνει, ξέρει τι κάνω» και σημειώνοντας ότι με τον πρωθυπουργό «καταλαβαινόμαστε και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω».


  • Blog Archive