Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αν ξεχάσουμε τους Σύρους προδίδουμε τον Ρωμανό

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014
Ο Νίκος Ρωμανός ταπείνωσε την κυβέρνηση για πρώτη φορά μετά την επιβολή του μνημονίου.

Είχε φυσικά στο πλευρό του αρκετούς αλληλέγγυους – αρκετούς στο δρόμο και ελάχιστους μέσα στη βουλή (ας μην γελιόμαστε όμως, η πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας είτε αδιαφόρησε είτε τον ήθελε νεκρό).

Αυτά όμως είναι γνωστά.

Το πρόβλημα είναι ότι, όπως μας θυμίζουν οι τουλάχιστον 500 Ευρωπαίοι πανεπιστημιακοί, μαζί με τον Νίκο Ρωμανό πραγματοποιούν απεργία πείνας και οι... Σύροι πρόσφυγες διεκδικώντας εξίσου δίκαια και απόλυτα νόμιμα αιτήματα.

Εδώ έχουμε μια αντεστραμμένη εικόνα της δολοφονίας του Παύλου Φυσσα. 
 
Μπορεί να είμαστε υπερήφανοι για το αντιφασιστικό κίνημα που δημιουργήθηκε μετά τη δολοφονία αλλά αν είχαμε αντιδράσει όταν η Χρυσή Αυγή δολοφονούσε μετανάστες ο Φύσσας θα ήταν σήμερα μαζί μας.

Δείτε άλλωστε και ποιοι δεν θέλησαν να στηρίξουν ή στράφηκαν εναντίον του Ρωμανού. Πρώτοι και καλύτεροι οι άνθρωποι του Ισραηλινού λόμπι στην Αθήνα. Ο πρώην άτυπος «δίαυλος επικοινωνίας» Αθήνας – Τελ Αβίβ και σύμβουλος της οικογένειας Μητσοτάκη, Ζαν Κοέν, όταν ο απεργός πείνας βρισκόταν μερικά 24ωρα μακριά από το θάνατο, ανέβασε στο youtube ένα video στο οποίο υποστήριζε ότι ο Ρωμανός θα ζητήσει και τηλεόραση plasma στο κελί του.

πηγή:info-war.gr
  • Blog Archive