Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Πανελλήνιο σωματείο εργαζομένων Tim (Wind): Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη…

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014
Μετά την επιτυχία της απεργίας και τις ταυτόχρονες παρεμβάσεις σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα στις 11/12, καθώς και τις παρεμβάσεις των προηγούμενων ημερών σε ...Ζωγράφου, Περιστέρι, Αγία Παρασκευή και Αργυρούπολη, το Σωματείο μας συνεχίζει τις δράσεις του στα πλαίσια της διεκδίκησης της Ε.Σ.Σ.Ε με τη συνδρομή της επιτροπής αλληλεγγύης. Πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο 13/12, ώρα 10.00 π.μ. παρέμβαση της επιτροπής αλληλεγγύης στο καταναλωτικό κοινό έξω από το κατάστημα της WIND στην Αργυρούπολη, διεύθυνση Κύπρου 110.

Σάββατο 13/12, ώρα 7.00 μ.μ. παρέμβαση στο Περιστέρι ενάντια στη Λευκή Νύχτα που αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων ως αργά το βράδυ.

Κυριακή 14/12, ώρα 9.00 π.μ. παρέμβαση-κινητοποίηση μαζί με το συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα απελευθερωμένα ωράρια.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να αναφερθούμε στη μεγάλη συμμετοχή που είχε η απεργία της 11/12, παρά το ότι τα διευθυντικά στελέχη προσπάθησαν εκτός από το να στήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό, να ενημερώσουν ψευδώς τους υπόλοιπους εργαζομένους ότι τα κτίρια είναι κλειστά (στέλνοντας μαζικά sms) ώστε να μην συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις. 
Επίσης, θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αλληλέγγυους από σωματεία, συνελεύσεις γειτονιών, πρωτοβουλίες, καταλήψεις και άλλες συλλογικότητες, που συμπαρίστανται στον αγώνα που δίνει το σωματείο μας για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο μόνος δρόμος για την επίτευξη των στόχων μας και το μόνο όπλο απέναντι στις επιθέσεις της εργοδοσίας (και όχι μόνο) είναι η αλληλεγγύη.
Την Τρίτη 16/12 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με τετράωρη στάση εργασίας (14.00μμ-18.00μμ) ώστε να αποφασιστούν περαιτέρω ενέργειες.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση
Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014
ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 μ.μ. - 6 μ.μ.
Λ. Αθηνών, εστιατόριο

Απαιτούμε Άμεσα Υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης με βάση τις ανάγκες μας!

Ενωμένοι στο Σωματείο συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ (Wind)

---------------------------------------------------------------------

Φωτογραφίες από τη χθεσινή απεργία στη Wind και από παρεμβάσεις σε τοπικά καταστήματα σε Θεσ/κη και Ιωάννινα  • Blog Archive