Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Δίωξη σε βάρος 70 πολιτών για τα διόδια

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015
Δίωξη σε βάρος 70 πολιτών για τα διόδια













Νέα δίωξη σε βάρος δεκάδων κατοίκων του Δήμου Ωρωπού που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις εναντίον των διοδίων, καθώς και σε βάρος μελών του, καταγγέλλει το «Κίνημα Δεν Πληρώνω». 

Μέχρι στιγμής πάνω από 70 πολίτες έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στο Τμήμα Τροχαίας Καπανδριτίου προκειμένου να δώσουν "ανωμοτί και εγγράφως, εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, για την πράξη της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών κατά συναυτουργία".


"Η νέα αυτή δίωξη στήθηκε .... τη στιγμή που ξεκίνησαν και ετοιμάζονται νέες κινητοποιήσεις ενάντια στα νέα διόδια που πρόκειται να στηθούν στα βόρεια προάστια", καταγγέλλει το «Κίνημα Δεν Πληρώνω» τονίζοντας ότι "το φιλέτο των νέων διοδίων έχει ανοίξει την όρεξη στους εκμεταλλευτές των εθνικών δρόμων, που προσπαθούν με στημένες κατηγορίες να τρομοκρατήσουν τους αντιστεκόμενους κατοίκους". 

Απαιτώντας να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις, το «Δεν Πληρώνω» καλεί "όσους κατοίκους λάβουν κλήση να έρθουν σε επαφή με το Κίνημα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ενιαία η δίωξη", ενώ σκωπτικά επισημαίνει ότι "η προσέγγιση στο Τμήμα Τροχαίας Καπανδριτίου γίνεται μόνο αν πληρώσεις διόδια".



Πηγή: avgi.gr


..............................................


Διαβάστε  σχετικά:

Καλούμε όσους κατοίκους λάβουν κλήση για έγγραφες εξηγήσεις να έλθουν σε επαφή με το Κίνημα Δεν Πληρώνω στα τηλέφωνα του Κινήματος, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ενιαία και την νέα δίωξη.


Κίνημα Δεν Πληρώνω
 
Καυτατζόγλου 8, Αθήνα, ΤΚ:11144

Επικοινωνείστε: 
Θεοδόσης Τεμζελίδης: 6945954700 (vod)
Αποστόλης Ντακούλας: 6977244740 (cosmote)
Αλέξανδρος Δαμιανάκος: 6957025139 (what's up) 
Αχιλλέας Μανιάτης: 6998553063 (wind)

e-mail: epitropes2010@gmail.com

 
www.kinimadenplirono.eu   

www.oxidiodia.gr
  • Blog Archive