Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Η παρουσίαση των ψηφοδελτίων όλων των καθεστωτικών δυνάμεων αποκάλυψε την πρόθεση τους να διεκδικήσουν την ψήφο των ένστολων –στρατιωτικών και αστυνομικών- μέσω της παρουσίας ομογάλακτων ως υποψηφίων στις άμεσες και τόσο κρίσιμες βουλευτικές εκλογές.
Από τη μελέτη αυτών προκύπτει ότι...η ναζιστική Χρυσή Αυγή, μια συμμορία που εξαιτίας της εγκληματικής της δράσης τα προβεβλημένα στελέχη της βρίσκονται στη φυλακή, εμφανίζει τους περισσότερους ένστολους υποψηφίους, αποκαλύπτοντας ότι το κόμμα του «ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ –ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», έχει μια προβληματική σχέση με τον νόμο και έναν ιδιαίτερο εναγκαλισμό με τους εφοπλιστές, τον κόσμο του πλούτου και την κάθε λογής μαφία.
 
Παράλληλα, άξιο προσοχής είναι το γεγονός ότι ενώ η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δια του πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και των Επιτελείων επιχείρησε να κρύψει την σημαντική διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, ήταν η Χρυσή Αυγή που την αποκάλυψε είτε με την έκθεση των δύο απόστρατων ανώτατων στρατιωτικών Ν.Συναδινού και Επιτήδειου στις Ευρωεκλογές, είτε τώρα με τους 21 υποψήφιους που παρουσιάζει ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
 
Ουσιαστικά δηλαδή, οι ΝΑΖΙ, που βλέπουν τα προγνωστικά των εκλογικών τους ποσοστών να καταβαραθρώνονται, διεκδικούν την νομιμοποίηση τους λέγοντας μας ότι δεν είναι ένα τσούρμο ανήλικα των Ταγμάτων Εφόδου με αρχηγούς κτηνώδης τραμπούκους και μπράβους, αλλά μια εθνικιστική οργάνωση με σοβαρές προσβάσεις στον κρατικό μηχανισμό. Μια απόπειρα που άρχισε ο Κασιδιάρης διαρρέοντας τις κασέτες των συνομιλιών του με τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Μπαλτάκο, στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι η εγκληματική της δράση και οι αντικοινοβουλευτικές της εμετικές εθνικιστικές-ρατσιστικές-λαϊκίστικες παραστάσεις ήταν εν γνώση της κυβέρνησης, σε συνεννόηση με το πρωθυπουργικό περιβάλλον του Α.Σαμαρά. 
 
Τώρα όμως που η δίκη της ναζιστικής συμμορίας πλησιάζει και καθώς η πιθανή εναλλαγή της κυβερνητικής εξουσίας δημιουργεί άλλα δεδομένα, η Χρυσή Αυγή δείχνει ότι οργανώνει την επιστροφή της στα πολιτικά πράγματα. Αυτούς τους σχεδιασμούς διευκολύνει «η θυματοποίηση» της από την καθεστωτική προπαγάνδα που κατευθύνεται από τα πιο σκοτεινά κέντρα εξουσίας, θέτοντας εκ νέου και μάλιστα λίγες μέρες πριν την εκλογική διαδικασία ζήτημα τρομοκρατίας, την οποία συνδέει με τα δίκτυα τηςένστολων  επικίνδυνης παραβατικότητας, τους μουσουλμάνους μετανάστες και τμήμα του παλιού ΠΑΣΟΚ, ώστε να δέσει όλο το σενάριο ασύμμετρων απειλών που προβλέπουν τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας.
 
Καθώς επομένως οι Μνημονιακές δυνάμεις φορούν ξανά το μανδύα του εγγυητή του αστικού Νόμου και της Τάξης, απαιτώντας Κράτος Μηδενικής Ανοχής και πλήρη επιβολή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, επιχειρούμε να εξετάσουμε το ρόλο των ΝΑΖΙ σε όλα αυτά. Την συνέπεια των λόγων και των πράξεων τους.
 
Στην προσπάθεια μας αυτή χρησιμοποιούμε ως υλικό ανάλυσης τα βιογραφικά των ένστολων υποψηφίων της Χρυσής Αυγής που μεταξύ άλλων μας αποκαλύπτουν ότι σε καμιά περίπτωση η εγκληματική συμμορία δε μπορεί να ισχυριστεί ότι πάει κόντρα, ότι είναι ο πολιτικός εκφραστής των περιθωριοποιημένων, η αντιμνημονιακή-αντισυστημική-αντιΝεοταξική Δύναμη.  
Αντίθετα είναι ένα κόμμα βουτηγμένο στο πιο μαύρο δοσίλογο και ταγματασφαλίτικο παρελθόν, εγκλωβισμένο στον εμφύλιο και της Χούντα των Συνταγματαρχών, υπηρέτης των πιο απεχθών και επιθετικών κερδοφόρων και καταπιεστικών επιλογών του αστικού κόσμου, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.
 
ΖΗΤΗΜΑ 1ο:  
Οι περισσότεροι ένστολοι υποψήφιοι των ΝΑΖΙ ήταν άνθρωποι που ευνοήθηκαν από τα κόμματα εξουσίας, αναλαμβάνοντας υψηλές διοικητικές θέσεις,  προνομιακούς ρόλους στο ΝΑΤΟ και όχι μόνο.
Ο νεοεμφανιζόμενος Χρυσαυγίτης υποψήφιος Ταξίαρχος ε.α. Αθ. Παπαδόπουλος «διετέλεσε δύο φορές επί πενταετία συνολικά, Διοικητής Μοίρας Πυροβολικού. Διετέλεσε Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου  Μεραρχίας  και Σώματος Στρατού, Διευθυντής Γραφείου Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη (Γ’ΣΣ/ΝDC-GR), Υποδιοικητής Ταξιαρχίας και Ακόλουθος Άμυνας και Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα...».
Ο Στρατηγός Συναδινός υπήρξε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ, Διευθυντής των Ειδικών Δυνάμεων και Διοικητής ΜΕΡΥΠ.
Ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου μετατέθηκε στο Υπουργείο Αμύνης και διετέλεσε Διευθυντής του γραφείου ασφάλειας της ΓΓΟΣΑΕ.
Ο Κρίκος Σταύρος, το Μάρτιο του 2004 τοποθετήθηκε Τμηματάρχης  στη Διεύθυνση Πυρόσβεσης-Διάσωσης στο τμήμα προστασίας Αεροδρομίων και Λιμενικών εγκαταστάσεων. Το 2008 προβιβάσθηκε σε Διευθυντή  της παραπάνω Διευθύνσεως μέχρι τον Νοέμβριο του 2009 οπότε τοποθετήθηκε Διοικητής του 2ου Πυρ/κού Σταθμού Πειραιώς  όπου έκλεισε και την πορεία του παραιτούμενος  και λαμβάνοντας τον αποστρατευτικό βαθμό του Πυράρχου.
 
 
ΖΗΤΗΜΑ 2ο:  
Το παρελθόν τους, συχνά σε οικογενειακό επίπεδο, συνδέεται με τις χειρότερες σελίδες του δοσιλογισμού της κατοχής, του εμφυλίου και του Κράτους του Χωροφύλακα. Αποτελούν συνέχεια της ιστορικής ακροδεξιάς.
Ο Γαραντωνάκης Στυλιανός κατατάχθηκε  το 1979 στην Ελληνική Χωροφυλακή. Ο πατέρας και ο παππούς του είναι  Κρητικοί και μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ και  ΕΔΥΕΑ  του Νομού Ρεθύμνης.
Ο Δημήτριος Παπαεμμανουήλ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Μαΐου 1947. Ο πατέρας του ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, Ιερολοχίτης και εκ των ιδρυτών των Δυνάμεων Καταδρομών.
Σπυρίδης Σάββας. «Ο πατέρας του κατάγεται από την Μικρά Ασία και κατά την περίοδο της καταστροφής της Σμύρνης, μετοίκησε στη Χάλκη. Από την πρώτη στιγμή της εισβολής των Δυνάμεων του άξονα στην Ελλάδα, ο παππούς του βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του πολέμου και εν συνεχεία εντάχθηκε στις πατριωτικές, αντιστασιακές ομάδες έως το τέλος του Συμμοριτοπολέμου».
Τα συμπεράσματα δικά σας.
 
 
ΖΗΤΗΜΑ 3ο:  
Πληθώρα υποψηφίων που παρουσιάζονται ως Αντινεοταξίτες έχουν λάβει μέρος στις βάρβαρες εκστρατείες του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού, συνδυάζοντας τον εθνικισμό και ρατσισμό τους με την παχυλή αμοιβή που προσέφερε η περιζήτητη μετάθεση «στα ήρεμα και ασφαλή Βαλκάνια»!  Τώρα απλώς υποκρίνονται...
Ο Μαυρίδης Χαράλαμπος έχει υπηρετήσει σε Θράκη, Μακεδονία και τα νησιά του Αιγαίο αλλά και σε «ειρηνευτικές δυνάμεις» δύο φορές (1999, 2001, 2005, 2006 ΕΛΔΥΚΟ), όπως γράφει στο βιογραφικό του.
Ο Μέξας Χαράλαμπος, έχει συμμετάσχει ως Συγκυβερνήτης και Κυβερνήτης Ελικοπτέρων με Φρεγάτες του Στόλου τόσο σε εθνικές όσο και σε διεθνείς αποστολές. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του σταδιοδρομίας συμμετείχε σε αρκετές ειδικές  αποστολές στο εξωτερικό και σε  Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης. Συγκεκριμένα στη Σερβία στον πόλεμο της Βοσνίας, στον πόλεμο του Ιράκ ENDURING FREEDOM, στον πόλεμο του Λιβάνου ACTIVE ENDEAVOR. Στη επιχείρηση του ΝΑΤΟ  ALLIED PROVIDER  στη Σομαλία. Έχει τιμηθεί με μετάλλια και παράσημα του Ελληνικού Έθνους, του  ΝΑΤΟ και του  ΟΗΕ για τις υπηρεσίες του.
Ο Δημήτριος Παπαεμμανουήλ εργάσθηκε στο ΓΕΕΘΑ για την προώθηση «εθνικών θεμάτων», στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, ενώ έχει τιμηθεί με Εύφημο Μνεία από τον Α/ΓΕΕΘΑ για την συμβολή του στον συγκεκριμένο τομέα. Υπήρξε αρχιεκτιμητής Πληροφοριών της Νοτίου Πτέρυγος του ΝΑΤΟ (AFSOUTH), στην Νεάπολη Ιταλίας, την τριετία 1993-1996.
Ο Σκοπελίτης Χαράλαμπος έχει υπηρετήσει σε μονάδες παραμεθόριες και μη, καθώς και σε επιτελεία του Ελληνικού Στρατού, στα Αρχηγεία του ΝΑΤΟ, HQ / ARRC, ARRC / REAR / Βοσνία, ARRC / COMZ / Νότια / ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ και στο ΧΩΡΕΣ / ΤΕΛΟΣ / COMZ / Νότια / ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ. Έχει τιμηθεί και με παράσημα από τους πολέμους Βοσνίας και Κοσσόβου.
Να θυμίσουμε ότι σε όλους αυτούς τους «ανθρωπιστικούς πολέμους και τις ειρηνευτικές αποστολές», που συμμετείχαν απολαμβάνοντας παράσημα-σημαντικές απολαβές-βαθμούς οι Μισθοφόροι της Χρυσής Αυγής, υπηρετώντας τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης, λαός μας βρέθηκε απέναντι, φτάνοντας η καταδίκη των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία να αγκαλιάσει το 97% .
 
 
ΖΗΤΗΜΑ 4ο:  
Αποκαλύπτεται ότι η διείσδυση των ΝΑΖΙ έχει εξαπλωθεί σε όλα τα όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων, στην ΕΛ.ΑΣ., τη Πυροσβεστική και το Λιμενικό. Επίσης ότι υπάρχει σχέση με το σύνολο της Δεξιάς Παράταξης που διόρισε αρκετούς από αυτούς σκανδαλωδώς ως συνοριοφύλακες (κυβέρνηση Μητσοτάκη), έκανε τα στραβά μάτια όταν οι ναζί ένστολοι μετατίθενται ως Φρουρά της Χρυσής Αυγής, ενώ υπηρεσιακά βρίσκονται συχνά με ρόλους της Κρατικής Ασφάλειας.  
Εύλογα ερωτηματικά για την πραγματική «υπηρεσιακή» σχέση Χ.Α. -Σωμάτων Ασφαλείας!
1.       Ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου αποφοίτησε από τα σχολεία καταδρομών Ρεντίνας ΚΕΑΠ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου).
2.       Ο Βοργιάς Σωτήριος υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό ως μηχανικός.
3.       Ο Γαραντωνάκης Στυλιανός κατατάχθηκε  το 1979 στην Ελληνική Χωροφυλακή.
4.       Ο Ζάγκλας Χρήστος υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία από το 1979 έως το 2010 όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του αντισμηνάρχου.
5.       Ο Ζησιμόπουλος Πολύβιος εισήχθη στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών το 1988 και αποφοίτησε το 1990 με το βαθμό του Μόνιμου Λοχία του Ιππικού - Τεθωρακισμένων. Το 1991 εισάγεται στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποφοιτά το 1995 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού Διαβιβάσεων. Το 1998 εντάσσεται στις Ειδικές Δυνάμεις μέχρι το 2008.
6.       Ο Κουτσιανούδης Αθανάσιος την 10-5-1979 κατατάχθηκε  στην Ελληνική Χωροφυλακή και το 1988 αποφοίτησε από την Σχολή Αρχιφυλάκων της Ε.Α.
7.       Ο Κρίκος Σταύρος κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το Δεκέμβριο του 1987 με το βαθμό του Πυροσβέστη. Το Σεπτέμβριο του 1989 εισήλθε στην  Σχολή Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και αποφοίτησε επιτυχώς  τον Ιούνιο του 1992 ονομαζόμενος Ανθυποπυραγός.
8.       Ο Μαυρίδης Χαράλαμπος αποφοίτησε το έτος 1981 από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ως λοχίας Διαβιβάσεων.
9.       Ο Χαρίλαος Μέξας του Ιωάννη, απόστρατος Αξιωματικός Πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού.
10.   Ο Μπαρτζώκας Σπυρίδων την 4/1/1991 κατατάχθηκε στο σώμα της ΕΛΑΣ(;). Το πώς δεν διευκρινίζεται…
11.   Ο Μπουτεράκος Βασίλειος: 2000, Αποστράτευση από τον Ε.Σ. με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη. 1995, Διακλαδικό Σχολείο Ηλεκτρονικού Πολέμου. 1994-95, Σχολή Πεζικού (Τμήμα Διοικητών Μονάδων). 1991-92, Σχολή Ξένων Γλωσσών (Τουρκική). 1991, Σχολή Πεζικού (Τμήμα Διοικητών Υπομονάδων). 1989, Σχολείο Επιχειρήσεων Αέρος Επιφανείας. 1986, Σχολείο Καταδρομών Κ.Ε.Α.Π. (Ειδικές Δυνάμεις). 1986, Σχολείο Ορεινού Αγώνα (Ειδικές Δυνάμεις). 1985, Σχολή Αλεξιπτωτιστών (Ειδικές Δυνάμεις). 1985, Σχολείο Ανορθόδοξου Πολέμου Κ.Ε.Α.Π. (Ειδικές Δυνάμεις). 1985, Σχολή Πεζικού (Βασικό Τμήμα). 1984, Αποφοίτηση από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως ανθυπολοχαγός πεζικού.
12.   Ο Παπαδόπουλος Αθανάσιος το 1979 εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από την οποία αποφοίτησε το 1983 ονομασθείς Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. 
13.   Ο Δημήτριος Παπαεμμανουήλ αποφοίτησε το έτος 1969 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως ανθυπολοχαγός Πεζικού.
14.   Ο Παρουσίνας Παντελής πέτυχε στη σχολή Ενωμοταρχών το 1975. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ενωμοτάρχης και ανθυπαστυνόμος υπηρέτησε σε υπηρεσίες τάξεως, ασφαλείας και τροχαίας στη Θεσσαλονίκη και στην υπηρεσία δίωξης λαθρομεταναστών Φλώρινας. Το 1998 αποφοίτησε από τη σχολή μετεκπαίδευσης  Ανθυπαστυνόμων και έως το 2009 που αποστρατεύθηκε, υπηρέτησε κυρίως σε Υπηρεσίες Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη.  Εκπαιδεύτηκε σε θέματα τροχαίας, αντιμετώπισης διακίνησης ανθρώπων και θέματα πληροφοριών - αντιπληροφοριών. Καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του άσκησε ανακριτικά καθήκοντα με ιδιαίτερη πρακτική εξειδίκευση σε διαχείριση ατομικής συμπεριφοράς και ατομικού προφίλ καθώς και σε θέματα ψυχολογίας και διαχείρισης όχλου.
15.   Ο Σκοπελίτης Χαράλαμπος εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979 και αποφοίτησε το 1983, ως Ανθυπίλαρχος.
16.   Ο Σπυρίδης Σάββας κατατάχθηκε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρέτησε στις παρακάτω υπηρεσίες: Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και Βόλου. Στα αποσπάσματα Συνοριοφυλακής Καστοριάς και Φλώρινας. Στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων. Τέλος μετατέθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Ρόδου στην ομάδα Ασφαλείας Αερολιμένα όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
17.   Ο Σπυρόπουλος Γιώργος είναι ο πρώτος, εν ενεργεία, Αστυνομικός πού κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής. Πριν λίγο καιρό είχε επιστρέψει στην Υπηρεσία του, από την φρουρά της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής!!!
18.   Ο Τσιαμαντάς Αθανάσιος απεφοίτησε της Σχολής Ευελπίδων το 1970 και ονομάσθηκε Ανθυπολοχαγός Πεζικού. 
19.   Ο Τσουμαρέλης Νικόλαος είναι Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας. Στα 27 έτη υπηρεσίας εργάστηκε με Επιχειρησιακά και Επιτελικά καθήκοντα αποκλειστικά σε Μονάδες Radar της Πολεμικής Αεροπορίας.
20.   Ο Χριστόπουλος Αντώνιος είναι Αντισμήναρχος Πολεμικής Αεροπορίας εν αποστρατεία.
21.  Ο Ψαθάς Αναστάσιος το 1973 εισήλθε στην σχολή των Υπαξιωματικών του Λιμενικού σώματος όπου υπηρέτησε  έως το 1998 και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του πλωτάρχη.
 
Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά: τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν ήξεραν τίποτε για όλους αυτούς;
 
Και όλοι αυτοί, αφού υπηρέτησαν πιστά τα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, τον κόσμο του πλούτου και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, επιβάλλοντας και αυτοί στο βαθμό που τους αναλογεί την Νέα καπιταλιστική ιμπεριαλιστική Τάξη Πραγμάτων, τώρα έγιναν αντισυστημικοί και αντι-πλουτοκράτες;
 
Ποιος μπορεί  να μας απαντήσει;   
 
Τα ψεύτικα, τα εθνικιστικά και ρατσιστικά τα λόγια τα μεγάλα… πάντα στάζουν αίμα…
 
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

 
  • Blog Archive