Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Δίπλα στην κυβέρνηση δηλώνει ο ΣΕΒ

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015
Τις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων επισημαίνει στη συγχαρητήρια επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θόδωρος Φέσσας, που κάνει λόγο για σπουδαία εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνει πως «σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, η λαϊκή εντολή σας δίνει την απαραίτητη νομιμοποίηση και δύναμη, ώστε να οδηγήσετε τη χώρα με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στην ...

κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη».
 

Ο Θόδωρος Φέσσας αναφέρει πως η κυβέρνηση έχει τη στήριξη των βιομηχάνων και σημειώνει: 
 «Καθώς η χώρα πασχίζει να αφήσει πίσω της τον κύκλο της βαθιάς ύφεσης, έχει μόνο μία επιλογή: Τη δυναμική ανάπτυξη, με αύξηση της παραγωγικής απασχόλησης, ανάκαμψη του ιδιωτικού τομέα, ανασυγκρότηση της βιομηχανίας, προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων, οριστική εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών. Η νέα κυβέρνηση χρειάζεται τη συναίνεση, το πνεύμα συνεργασίας και την εποικοδομητική συμπόρευση με τους κοινωνικούς εταίρους, ώστε να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο της, εντός και εκτός συνόρων».
 

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ δηλώνει ότι ο Σύνδεσμος, ως ο κατ΄ εξοχήν εκπρόσωπος των οργανωμένων ελληνικών επιχειρήσεων, θα είναι δίπλα στην κυβέρνηση και θέτει στη διάθεση του πρωθυπουργού τόσο τις θέσεις για τη βιομηχανική πολιτική και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της ελληνικής οικονομίας, όσο και το δίκτυο σχέσεων με την ευρωπαϊκή και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.

902.gr
  • Blog Archive