Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Πάτρα: Πανηγυρική αθώωση των 7 σπουδαστών του ΤΕΙ Αμαλιάδας

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2015
Την Τρίτη 10/2/15,  το Μονομελές Πλημ/κείο Πάτρας αθώωσε και τους 7 σπουδαστές των ΤΕΙ Αμαλιάδος, τους οποίους υπερασπίστηκε αφιλοκερδώς ο δικηγόρος Χρήστος Λιαρομμάτης, μέλος της ομάδας νομικής βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Οι σπουδαστές βαρύνονταν με τις  κατηγορίες της παράνομης κατακράτησης των καθηγητών και της διατάραξης της λειτουργίας των ΤΕΙ Πάτρας , όπου είχαν έρθει να διαμαρτυρηθούν γιά το χάσιμο του εξαμήνου των σπουδών τους τον Γενάρη του 2011. 

Σε μία τετράωρη περίπου διαδικασία, αποδείξαμε το δίκαιο του ΑΓΏΝΑ ΤΟΥΣ και το δικαστήριο έπραξε το αυτονόητο. 

Πολλοί αλληλέγγυοι είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια και μετά το τέλος της διαδικασίας που οδήγησε στην πανηγυρική αθώωση τους, κατηγορούμενοι , συγγενείς τους και αλληλέγγυοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες στον δικηγόρο Χρήστο Λιαρομμάτη που σε πολλές ανάλογες δίκες στέκεται άοκνα στο πλευρό των αγωνιστών που σέρνονται στα δικαστήρια.

Ο εν λόγω δικηγόρος θα παραστεί, μαζί και με άλλα μέλη της ομάδας νομικής βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω, στο πλευρό της Σούλας Γαλάνη- Αυλακιώτη στη δίκη της Λαμίας της 26/2/15, με κατηγορούμενο τον πρώην βουλευτή του Πασοκ, Χρήστο Μαγκούφη ...


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.eu
  • Blog Archive