Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Αναβλήθηκε τελικά για τις 16 Νοεμβρίου 2015, η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Χρήστο Μαγκούφη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Λαμίας .

Ο κ. Μαγκούφης, κατηγορείται ότι στις 8 Απριλίου του 2011, χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά την Σούλα Γαλάνη, μέλος του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» στα διόδια του Μώλου κατά την διάρκεια κινητοποίησης κατά των διοδίων.
Ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο αλλά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του δήλωσε και πήρε αναβολή με το αιτιολογικό ότι δεν μπορεί να παραστεί διότι  είναι κάτοικος εξωτερικού.




Από νωρίς το πρωί μέλη  του Κινήματος Δεν Πληρώνω,  μαζί με το πρόεδρο Βασίλη Παπαδόπουλο και τη παθούσα Σούλα Γαλάνη  έκαναν αισθητή τη παρουσία τους έξω από τα δικαστήρια της Λαμίας δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για τη πλήρη κατάργηση των διοδίων.

Στο κάλεσμα του κινήματος  για συμπαράσταση ανταποκρίθηκαν και βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια τοπικοί φορείς, όπως η δημοτική κίνηση Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, η Αριστερή Παρέμβαση για τη Στερεά Ελλάδα, η Κίνηση Πολιτών Λαμίας, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πολλοί πολίτες.



Ήδη το διαδίκτυο είχε πλημμυρίσει από καλέσματα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για συμπαράσταση στο δικαστήριο:

«Όλοι στα δικαστήρια της Λαμίας τη Πέμπτη 26/2/2015 – «Είναι δικαίωμά μας η ελεύθερη πρόσβαση στους ελληνικούς δρόμους».Το Κίνημα Δεν Πληρώνω καθίζει στο σκαμνί τον πρωην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χ. Μαγκουφη αυτη την Πέμπτη στη Λαμία
 

ΉΤΑΝ 8 ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΤΟΥ 2011.

Ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να αγανακτεί με τα μνημόνια και με τις συνεχείς πληρωμές διοδίων, σε δρόμους που δεν κατασκευάζονταν, προς εταιρίες που άρχισαν να φεύγουν από την Ελλάδα.
Το «Κίνημα Δεν Πληρώνω» είχε ήδη αρχίσει να είναι μια δύναμη οργάνωσης πολιτών ενάντια στα διόδια…
Η συναγωνίστρια Σούλα Γαλάνη  εξηγεί πως ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ εισηγητής της (ν)τροπολογίας ΡΕΠΠΑ την τραμπούκισε και χτύπησε στα διόδια του Μώλου τον Απρίλιο του 2011 μετά από προγραμματισμένο άνοιγμα των διοδίων
»

altpressfthiotida.com
  • Blog Archive