Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τα βουλευτικά αυτοκίνητα

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015

Ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα βουλευτικά αυτοκίνητα: υποσχέθηκαν να καταργηθούν και μαλώνουν τώρα για να τα πάρουν! 


Στους Φαντάρους υποσχέθηκαν επαναφορά των Καταστάσεων Επιβίβασης χωρίς να το κάνουν πράξη !!! 

Οι αθλιότητες των κυβερνητικών κομμάτων, που προεκλογικά μοίραζαν φιλολαϊκές υποσχέσεις και αμέσως μετά τις αναθεώρησαν, προκαλεί οργή και αγανάκτηση. 

Ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα, στα οποία επένδυσε επικοινωνιακά ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι η προεκλογική του δέσμευση να καταργηθούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα και άλλα προνόμια βουλευτών. 

Έλα όμως που οι ίδιοι του οι βουλευτές αποδεικνύουν το αντίθετο:
... απ' τους 149 βουλευτές του, μόνο τρεις αρνήθηκαν να πάρουν βουλευτικό αυτοκίνητο! (Λένα Ψαρρέα, Γιώργος Δημαράς, Μουσταφά Μουσταφά 

Τα άλλα κόμματα είναι καλύτερα θα μου πείτε; Όχι (πλην του Ποταμιού). Όλη η ΝΔ πλην Κουμουτσάκου τα πήρε, όλο το ΠΑΣΟΚ, όλο το ΚΚΕ, η Χ.Α., όλοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, φυσικά. 

Ως δικαιολογία προέβαλαν ότι υπήρχε leasing και άρα δεν μπορούσαν να καταργηθούν ακόμη τα δωρεάν αυτοκίνητα (λες και δεν το ήξεραν και πριν για το leasing, ή λες και δεν μπορούσαν να διατεθούν, συμβολικά, αλλού αυτά τα αμάξια, και όχι στους βουλευτές). 

Με αυτή την συμπεριφορά τους οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν αποδεικνύονται μόνο ανακόλουθοι και ψεύτες, αλλά κυρίως διατηρούν εξωφρενικά προνόμια και καλλιεργούν τον ελιτισμό, χαρακτηριστικά της αστικής πολιτικής. 

Ουσιαστικά δικαιώνουν τον ακροδεξιό βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που αναφορικά με τα βουλευτικά αυτοκίνητα και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς απαντούσε στην κριτική που του ασκούσαν το 2012 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλετε να κυκλοφορούμε με το λεωφορείο και το τραίνο; Γίνεται; Πιστεύετε ότι είναι εφικτό; Προφανώς και όχι" τόνισε. "Δε μπορεί να ξεφτιλίζεις το βουλευτή. Αλλιώς να καταργήσουμε τη δημοκρατία, να πάμε σε άλλο καθεστώς" ! Εμείς επαναφέρουμε και εμμένουμε στο ζήτημα της μετακίνησης γιατί οι ίδιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Ήσυχος, Κουράκης, Δρίτσας κλπ) ήταν αυτοί που επίσης κατέκριναν έντονα την περικοπή των καταστάσεων επιβίβασης –των δωρεάν αεροπορικών εισιτηρίων που δίνονταν στους φαντάρους που υπηρετούν στις πιο μακρινές μονάδες της παραμεθορίου, φορτώνοντας ένα τρομερό οικονομικό βάρος στους στρατιώτες. 

Και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που υπόσχονταν ότι θα τις επαναφέρει. 

Τώρα στέλνουν τους φαντάρους στα σύνορα, δηλώνει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ότι θα μας δίνουν απολυτήριο από εκεί, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το δυσβάστακτο οικονομικό κόστος της θητείας… 

Αλλά σφυρίζουν αδιάφοροι για τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. 
Μας λένε ότι καταπολεμούν το πελατειακό κράτος και μας στέλνουν στην παραμεθόριο να στηρίζουμε τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα, καθώς όλοι περιμένουν να μας εκμεταλλευτούν, βουτώντας τα ελάχιστα ευρώ που διαθέτουμε: ΤΑΧΙ-ΚΤΕΛ- καφετέριες-ξενοδοχεία-άθλια ταχυφαγεία κλπ! Αυτοί κυκλοφορούν με λιμουζίνες –που πληρώνουν οι φορολογούμενοι, δηλαδή μόνο ο κόσμος της εργασίας-, αλλά οι φαντάροι δεν βγαίνουν έξοδο, δεν παίρνουν άδεια γιατί μας πληρώνουν με 8,6 ευρώ το μήνα. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ-ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ 

Απαιτούμε από την κυβέρνηση και τον στρατό να καλύπτει πλήρως το κόστος της θητείας, που δε θα μας «τα παίρνει χοντρά» για τα εισιτήρια, τα ρούχα, τα είδη υγιεινής, δε θα μας φορτώνει το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης. Μέχρι σήμερα δε μπορούν να μας εγγυηθούν ούτε το ότι δε θα πεινάμε και δε θα κρυώνουμε. Όποιος δε διαμορφώσει άμεσα μια άλλη κατάσταση για τα 3000€ που ξοδεύουμε στη θητεία θα μας βρει απέναντι του. 

Να κλείσετε άμεσα τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΨΜ όπως είχατε υποσχεθεί! 
Δεν έχουμε αυταπάτες. 

Οι πρώτες διακηρύξεις των νέων Υπουργών Αμύνης απέδειξαν ότι στέκονται απέναντι στους φαντάρους και τα δικαιώματα μας. Οι συνάδελφοι στρατιώτες γνωρίζουν ότι το μόνο που μπορούν να εμπιστεύονται είναι τον συλλογικό μας αγώνα για τα κοινά μας συμφέροντα και ελπίδες. 


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
  • Blog Archive