Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2015
       ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ                                           

Στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και του Συλλόγου Δανειοληπτών Τραπεζών και Οφειλετών Δημοσίου που αποφασίστηκε στην πρώτη συνάντηση για την απόκρουση των συνεπειών της λαίλαπας του 3ου Μνημονίου, έγινε νέα συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο συλλογικοτήτων την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015. Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι οργάνωσης της αναγκαίας παρέμβασης του λαού στα Ειρηνοδικεία για την αποτροπή των πλειστηριασμών. Επίσης, αποφασίστηκαν συγκεκριμένες δράσεις για την ενημέρωση, οργάνωση και συμμετοχή των πολιτών στον αγώνα ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των δανειστών-τοκογλύφων για κατασχέσεις και το ξεσπίτωμα χιλιάδων οικογενειών.

Οι δράσεις αυτές είναι:
  • Ανοιχτή Εκδήλωση την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 6 μμ, στο καφέ Work, στην οδό Βουτσινά 61, Χολαργό (κοντά στη στάση Χολαργός του Μετρό), με θέμα την Κινηματική και Νομική αντιμετώπιση της κυβερνητικής μνημονιακής πολιτικής, της αρπαγής των περιουσιών του ελληνικού λαού, των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών.
  • Άμεση έναρξη εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών στους δημόσιους χώρους με έντυπο υλικό, με παρεμβάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Διαδικτύου και με κάθε προσιτό τρόπο.
                                    
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ
 



ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ                                                         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Καυτατζόγλου 8, 1ος όροφος                                                         ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ    Πατήσια, 111 44, Αθήνα                                                              Χαρ. Τρικούπη 23, 106 81 Αθήνα
                                                                                                                                                       
  www.kinimadenplirono.eu                                                               ofeiletestrapdimo@gmail.com




Τηλέφωνα επικοινωνίας  6973668829 , 2155353983 ,  6936357060

ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ  ΕΔΩ



 ΟΛΟΙ  ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


  • Blog Archive